Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ciekaw jestem czy ktoś z fanów kaszlaka próbował stworzyć Agent Lemon i czy ma sprawdzony przepis. Na hajpie takowy się znajduje lecz jest on bezużyteczny, dopiero na lycaneum znalazłem coś konkretnego.
Chodzi mi głównie o Wasze opinie czy warto babrać się w amoniaku, etanolu czy co tam jeszcze potrzebne do tego bo jednak trochę roboty przy tym jest.
Pozdrawiam :-)
Paradoksalnie w tym drugim przypadku brom to Twój najmniejszy problem :)
yourownsupply pisze:W przypadku hydrocytrynianu bardziej chodzi brak o zawartości bromu aniżeli smak. Opinie co do szkodliwości tego pierwiastka podczas używania dxm są podzielone, ale je bym darował sobie to całe babranie, chyba że latasz BARDZO często.
Paradoksalnie w tym drugim przypadku brom to Twój najmniejszy problem :)
--jeśli 200mg bromu to dawka toksyczna w 100cm3 to w 60000cm3 dawka toksyczna bromu x= 120000mg
--jest to wiec 1200 paczek „Acodin’u”.
-Unikaj ekstraktów DXM bez jonów Br (działanie ochronne bromu).
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
o ile ktos mocno odczuwa, jest mniejsze ciut
tak z moich obserwacji wynika, ale czy warto sie pierdolic
skoro ma sie dostep do czystej substancji? Oto jest pytanie
a zawsze podczas przerabiania jakies straty sa, a szkoda
jesli juz to lepiej zamowic freebase DXM z darknetu, szybciej,
wygodniej, lepiej - o ile ktos ma naa tyle mozgu, zeby ogarnac
torowe markiety
dlatego u sie nie pierdole w przerabianie, freebase wygodniejsz
i milszy dla ciala, w wodeczke i
chlup
whisky
ananas (harm red)
konca nie wiesz gdzie. DXM sam w
sobie jest nudnosciogenny bez znacznia
w jakiej postaci, a postac moze byc
bardziej lub mniej
freebase naj mniej
pozniej cytrynowy
dalej hbr
tak mi sie uklada
whisky
ananas (harm red)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.