Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 7 / 0
@up.Sprecyzowałem to na końcu posta, pytając konkretnie o jakieś suplementy.Uraziło mnie tylko wzięcie mojej osoby za gimnazjalnego jaracza w koszulce "zawsze za", swoją drogą dożywotnia beka z takich chlystków.Odpowiedź faktycznie dałeś dobrą, ale nie na moje pytanie.
Obróć życie w żart
  • 493 / 105 / 0
@up : to nie powyzywamy się....? :), chciałem dobrze, Laf & Pice . Pzdr.
Spoiler:
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 219 / 18 / 0
Nie da się nie mieć problemów z pamięcią jeśli się pali wagony zielska.
Nie pomogą tu ani nootropy, ani stymulanty (jakby Ci jeszcze brakowało poststymulantowej downregulacji na receptorach katecholamin...).
Dobrą wieścią jest za to, że na sto procent, prędzej czy później na Twoją pamięć pomoże niejaranie, choć może to nieco trwać po długim ciągu. Wiem, że to sprzeczne z założeniem pytania, ale jeśli zależy Ci na ogarnianiu rzeczywistości wokół Ciebie, to przestań palić. Zachowaj trawkę na specjalne, rzadkie okazje (Co, szczerze, doda mnóstwo magii tej używce ^^ ).
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
Hmm ja pale codziennie od jakiegos roku? Moze wiecej. Czy jesli odstawie to srednio po jakim czasie mozg sie powinien ogarnac? I czy wogole?
Open your Mind
  • 1151 / 230 / 7
Możesz zostać królikiem doświadczalnym i łączyć trawę z nootropami, może znajdziesz substancję która niweluje negatywne efekty zioła nawet w ciągach.

Jak Ci się uda to nie zapomnij podzielić się doświadczeniem z ekipą [h], będziesz dożywotnio noszony na rękach :diabolic: ;]
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 574 / 10 / 0
Neotropy pomogą (piracetam) jak się je dużo benzo ok. 10mg clona i 8ml GBL dziennie + alpra 3mg?
  • 108 / 11 / 0
Nic Ci nie pomoże na długo jeszcze jak to nawet odstawisz. Tutaj jedynym lekarstwem jest abstynencja i czas jaki potrzebuje mózg na odbudowę.
Ostatnio zmieniony 14 października 2015 przez jsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: cytowanie poprzednika
Uwaga! Użytkownik Wyjątkowy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
Tez tak uwazam
  • 714 / 45 / 0
Ah to schematyczne myślenie ćpunów: "odstaw, odstaw, ODSTAW BO UMRZESZ".

Spróbuj nootropów, dorwij PRL-8-53 i ciesz się lepszą o 200% pamięcią. Żryj noopept, piracetamy i PRL, przy dobrych wiatrach nie tylko wyjdziesz na zero, a może POPRAWISZ swoje wyjściowe parametry intelektualne!

Protip: pamiętaj żeby absolutnie nie przestawać jarać - wtedy twoja pamięć stanie się zbyt szczegółowa i umrzesz z nadmiaru informacji.

Pozdrawiam.
  • 62 / 2 / 0
gdzie takie cos dorwe stary? Dziala sto procent?

nie cytujemy postów nad naszymi /JestemSobą-Chyba
Open your Mind
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.