Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 3 / 0
Zdecydowanie Gin z tonikiem, oraz wódka żurawinowa ze spritem. Pycha! :heart:
  • 274 / 12 / 0
Śrubokręt - nie wiem dlaczego może dlatego , że to pierwszy drink jaki wypiłem "legalnie" w klubie
  • 41 / 1 / 0
Ogólnie nie przepadam za wszelkiej maści drinkami, ale jeden mnie urzekł - cytrynówka z napojem limonkowym. Bardzo dobre połączenie :)
  • 29 / 1 / 0
Jack daniells sprite lód cytryna mniam
Uwaga! Użytkownik mozliwosc1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 16 / 0
Od paru lat niezmiennie wódka i szklanka. Czasem wprost z butelki, jak piwko.
  • 36 / 3 / 0
Żołądkowa Gorzka Palona Wiśnia + Cola + Lód
  • 4 / / 0
Wściekły pies lub Wkurwiony Pies (wściekły + pieprz)
  • 39 / / 0
Rum+cola+cytryna+lód
Opiaty powodują globalne ocieplenie, potwierdzone info.
  • 89 / 1 / 0
Jesli można nazwać to drukiem, to kociołek panoramixa - wiem jak to wygląda, ale pijąc praktycznie nie czuć alkoholu, ma fauny smak oraz dosyć duży procent
  • 827 / 33 / 0
Zoladkowa gorzka badz inny zolty sikacz z mlekiem. Takie malibu dla ubogich
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.