Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 369 / 12 / 0
Jak nie jestem do końca zrobiony i oczy mi się same nie zamykają, to bardzo chętnie rozmawiam na żywo i wirtualnie po grzaniu. W ogóle, jak jestem zdrowy, to mam dużo do powiedzenia, a bez majki jestem już chory, więc... Ale ostatnio raz, że mało tego było, a dwa, że jak było, to na szybko i tylko, żeby zabić głód. Jest już kurewsko źle, jak bez strzału nie można zasiąść z książką na fotelu.

A sezon to dla mnie był w zimie. Piździawa za oknem, deszcz siąpi. Zresztą sezon do ćpania jest zawsze. A w takie upały to mi serce wysiada, wiadomo jak akcja skacze, jak się odstawi... Jezu, zdycham.
  • 289 / 5 / 0
dzial Depresanty jakby troche odzyl...?
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 3 / 0
Ja też jakaś mało rozmowna się ostatnio zrobiłam ;-)
Zauważyłam, że wzrost mojej aktywności na tym forum przypadł na okres mojej abstynencji od wszelkich środków psychoaktywnych :rolleyes: Wtedy człowiek się robi taki mądry, wszystkim chce doradzić :-/
Co tu więcej pisać ?? Żal trochę tych, którzy w to lato wpierdolą się w hell po uszy. A będzie ich sporo.
Hera rulez %-D
Uwaga! Użytkownik Makowa_Panienka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bgo »
Tak żal tych skurwieli co się wjebją w heloinistyczne gówno.A co do tematu to fakt ile można wychwalać Panią hellenkę jaka ona wspaniała -jest zwykłą jebaną kurwą która po pięknym pierwszym razie nie da ci tego pózniej nigdy .Będziesz jej ślepym fanatykiem tylko aby móc wstać z łóżka ,bo jak nie będziesz miał przy sobie gieta to nie wstaniesz .Znam kumpla co tak miał.Zresztą hel teraz słaby trzeba by z grama walnąć żeby coś poczuc .Chociaż zdarza się MOC .Ale lepiej na TO nie trafić bo wiadomo co może być.PIERDOLIć OPIATY A ZWłASZCZA JEBANą HEROINę
Uwaga! Użytkownik bgo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
Ciekawe, na czym teraz wszyscy jadą, skoro "hel słaby i trzeba by walnąć z gram".
  • 294 / 3 / 0
Zgadzam się niestety z tym, że heroina jest teraz bardzo kiepska. Dorabiana z clonami albo innymi gównami, po których odpierdala jak cholera. Na fazie jest się strasznie krótko a potem gały robią się wielkie i ogólnie lipa totalna. Nie wiem jak z odpałem ale podobno przeważnie też siki na max!
Uwaga! Użytkownik Makowa_Panienka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 2 / 0
Zaglądam tu dość często, ale staram się zabierać głos tylko w przypadkach, kiedy mogę coś wnieść do dyskusji. Klepanie w kółko tego samego nie ma sensu.
Uwaga! Użytkownik arkashka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 7 / 0
Zaglądam tu dość często, ale staram się zabierać głos tylko w przypadkach, kiedy mogę coś wnieść do dyskusji. Klepanie w kółko tego samego nie ma sensu.
Robię dokładnie tak samo. Szkoda spamować tematy, jeśli nie ma się nic konkretnego do powiedzenia. Ja zawsze staram się postować, gdy mam doświadczenie w temacie lub jakieś potwierdzone informacje. A co do forum, miałem taki okres, że czytałem je codziennie. Ostatnimi czasy jednak miałem tak, że [h] zbytnio kojażyło mi się z ćpaniem, z którym próbuje walczyć. Ale cóż, teraz jakoś mnie natchnęło i wróciłem do lekturki.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: konserwa »
nie wiem jak dla autora wątku, ale dla mnie oczywiste jest to, że w dziale "depresanty" nikt w stanie nietrzeźwości nie będzie miał ochoty wchodzić i pieprzyć o bzdurach na forum. wydaje mi się, że nie tylko mi w takich sytuacjach zupełnie nie w głowie rozmowa o ćpaniu. w dodatku ileż można?
Uwaga! Użytkownik konserwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
a Ja podejrzewam ze ludzie z dzialu depresanty poszli sie nacpac :D aaaaaaaa... wlasnie ja mam jeszcze antidolu20 trzy paczki :cheesy:
ChÓj!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.