Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
15 września 2017gazyfikacja plazmy pisze: Potem wtarak, wiadomo.
28 października 2017spepe pisze:Co masz na mysli?15 września 2017gazyfikacja plazmy pisze: Potem wtarak, wiadomo.
29 października 2017gazyfikacja plazmy pisze:Glut spowrotem na chochlę, rozjebać go z wodą i od nowa gotpwanie, żeby znów zebrał się na środku. W glucie sporo wody zostaje, z tramadolem rzecz jasna. Dobrze dać dużo wody, ja z 3 setek miałem nawet 10ml r-ru, przynajmniej 6. Przy dawkach od grama w górę jest coraz trudniej wydajnie go wyciągnąć, ale gluta można normalnie zjeść.28 października 2017spepe pisze:Co masz na mysli?15 września 2017gazyfikacja plazmy pisze: Potem wtarak, wiadomo.
P.S.
Nadal trzeźwy?
03 listopada 2017mniemanolog pisze:29 października 2017gazyfikacja plazmy pisze: Ile płynu wychodzi z dwóch dwusetek? Jaka lepkość płynu? Igła 0,45 da radę przy stukaniu?
P.S.
Nadal trzeźwy?
Cały czas jestem trzeźwy. Zastanawiałem się, czy powinienem tu odpisywać, ale nie robi mnie to jakoś, a temat mnie fascynuje i fascynować będzie, choć to może 10% tej fascynacji, którą miałem kiedyś.
Poprawiono post, brakowało znacznika kończącego cytat | GG Allin
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.