Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
Nie czeka, bo zostanie dopisana do listy zakazanych substancji (bo jeszcze chyba tego nie zrobili?).
SESH
  • 13 / / 0
Chyba jeszcze nie, sam czekam kiedy to będzie znowu w sprzedaży. W połączeniu z czymś lekko spidującym byłoby bardzo fajnie.
  • 71 / 3 / 0
sort szaro-popielaty byl zajebisty. 100mg wyrywalo z butow, jak dla mnie bilo legendarne 4mmc :) ofc. oral.
Uwaga! Użytkownik magicznymuchomores nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 4 / 0
Strangled Cat pisze:
Nie czeka, bo zostanie dopisana do listy zakazanych substancji (bo jeszcze chyba tego nie zrobili?).

Huehue, no... Tak jakby nie zrobili %-D
  • 38 / 1 / 0
Macie jakieś info na temat tej legendy ? Można to jeszcze gdzieś kupić ?

Kiedyś przez swoja głupotę zeżarłem w sumie 0.7g w ciagu 2h i ledwo przeżyłem bez hospitalizacji btw :D
  • 788 / 21 / 0
Tylko jeden vendor 'u nas' się tym zajmował. Dla przyjaciół - vendor-widmo, który w zwyczaju miał wpadać na miesiąc, wszystko rozchodziło się w mgnieniu oka, zapowiadał kolejne dostawy i PUUFFF.
Znikał.
I tak zapadł się pod ziemie, gdzieś pół roku temu.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 44 / 13
To prawda, że już nielegalne ?
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 581 / 91 / 6
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 1893 / 181 / 0
No nie wiem, tam jest "przekazano do konsultacji", "zakłada się że wejdzie w życie...", jest to projekt rozporządzenia. Jak obecnie przedstawia się stan prawny, wszedł już w życie? Gdzie to sprawdzić?
  • 581 / 91 / 6
@up To oznacza, że przy nowelizacji będzie delegal, a na teraz kontrolowany i sankcjonowany jest obrót, wytwarzanie i import. Vendorzy nie będą się w to bawić. Ale nie jestem w 100% pewny, tak wynika z wątku o dele 2014
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.