Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 803 / 40 / 0
jesteś/byłeś(aś) na programie metadonowym? zapraszam do dzielenia się wiedzą w wątku program metadonowy - pytania i odpowiedzi
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 36 / 2 / 0
Jeżeli 600mg kody mnie tak średnio robi to warto się na coś innego przerzucić? czy dalej ta kode meczyc? jezeli warto sie przerzucić to na co innego?
  • 2372 / 57 / 0
Od siebie moge zaproponowac DHC lub oxy, tylko musialbys sobie zamotac od lekarza. Ogolnie wygodniej by bylo, bez tego latania po aptekach i robieniaa kilometrow, no i bez pierdoleenia sie z ekstrakcja czy szamaaniu z sulfo.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1342 / 48 / 0
DHC też jak najbardziej polecam... własnie jestem pod wpływem :*)
A oxykodon to już w ogóle, miodzio... jednak ogarnięcie tego wiąże się z zaporową ceną.
SESH
  • 170 / 13 / 0
Jeśli chciałbym naćpać się fentanylową maczanką i do tego zarzucić Flubromazepam, to w jakiej kolejności to najlepiej zrobić? Benzo jakieś 40 minut przed paleniem? %-D

PS: Tak, wiem, że branie się za syntetyki to głupi pomysł, ale to już końcówka. :)
Ostatnio zmieniony 25 września 2015 przez PoppyLov3r, łącznie zmieniany 1 raz.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 2652 / 387 / 0
Dokuadnie.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 13 / 0
Dziękuję, jest pięknie. Może nie tak bardzo noddująco jak po kodeinie z benzo, ale i tak przyjemnie. :*)

EDIT: Cofam to, jednak złapałem piękne noddy. :-D
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 879 / 192 / 5
Wie ktoś może, jaki lek opioidowy jest obecnie uważany za najsilniejszy (licząc stosowaną w Wielkiej Brytanii heroinę)?
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 3216 / 394 / 0
  • 714 / 45 / 0
@up, a chuja tam. Najsilniejszy jest sufentanyl dla ludzi, natomiast karfentanyl dla zwierząt.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.