WPISYWAC SIE W TYM WATKU KTO SIEDZI NA FORUM CODZIENNIE LUB CHOCIAZ CO DRUGI-TRZECI DZIEN BEZ DLUZSZYCH PRZERW NIZ 5 DNI NP.
A w działach o kodeinie, benzodiazepinach czy alkoholu zawsze znajdzie się jakiś głupi temat, z którego można się pośmiać i jakoś zabić czas na skręcie.
Ja mogę pisać o M i H, ale konkrety, a konkrety to wiadomo, nie tutaj...
A jak się lato skończy to wszyscy będziemy wyglądać tak :
Pozdro :-p
ale forum czytam praktycznie codziennie. chyba, że gdzieś wyjadę (tak jak w ostatnim tygodniu, nie było mnie parę dni)
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
ostatnio nie ćpam, a zatem nie piszę ;]
Ja też coraz mniej pisze bo mi sie nie chce no. Zreszta co mam pisać, pytać nie ma o co bo już mniej więcej obczajam wsio, odpowiadać na durne pytania debiutantów tez mi sie nie chce. W ogóle przechodzi mi faza na to forum. Albo ten watek'jestem nagrzany". Kurwa no jestem nagrzana i co, codziennie mam o tym na forum pisać?
@zielona
pisz, moze jak za jakis czas wejdziesz, to sama sie przestraszysz ile tego juz jest i..przestaniesz? ;)
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?