Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
UnitWithoutFeelings pisze:Czy da sie odmierzyć na oko 30mg 40mg 50mg mxe? Jeśli jak to jak.
A jeśli nie to ktoś poleca w miare tanią i dobrą wagę?
w piątek: 47mg podjęzykowo, potem 34mg w nos i weszło, było fajnie :listen:
obudziłem się w sobotę o 16 i wziąłem o 19 57mg pod język, zjadłem brzoskiwnię, rzygnąłem, potem 30 w nos i weszło, ale jak się położyłem to obudziłem się o 3 nic nie pamiętając. :(
Da się jakoś kontrolować ten brak pamięci? Warto dorzucać?
Marlboro_Red pisze:Da się. Roztwór wodny, i szczykawa.
Moj pierwszy post xD :yay:
often espoused by former drug abusers,
that you can get a lot higher without drugs than with them,
and neither have I for that matter."
Metoda o tyle lepsza, że masz pewność co do ilości, a jak robisz roztwór to nie wiesz ile tak naprawdę vendor Ci nasypał.
Jeśli chodzi o dawkowanie MXE to dla dobrego sortu wygląda ono tak:
10mg - próg
20mg - lekko
30mg - średnio
50mg - mocno
70mg - bardzo mocno
Jeśli ktoś wali 100mg to się nie dziwię, że nic nie pamięta i źle wspomina trip. Pomijając ludzi którzy po prostu potrzebują większych ilości.
Po roku ciągu, za czasów gdy gram kosztował 25zł z przesyłką za free, a jak się więcej kupowało to jeszcze taniej w nocy duże dawki i.m w dzień małe dawki i.v Później brałem już rzadziej, ale tolerke mam na poziomie minimum 90mg i.m, a m-hole to 180mg i.m b2. Nawet po rocznej przerwie mam taką samą tolerke, nie spada mi już, nie ważne czy biorę MXP, czy ketaminę, czy MXE. Tolerka jest przeogromna ;c Dostałem permanentnego bana na dysocjanty konkretnie Arylcykloheksyloaminy bo na przykład DMT podaje cały czas iv 0,4mg/kg masy ciała i DXM które mnie mocno klepie w ilości 10+25 tabletek (59kg)
Tolerka się specyficzna pojawia, ale po przerwie MXE działa. Tylko wszystko działa dużo krócej i nie ma tego efektu wow. Ale w sumie - mi ten efekt jakoś nie jest już potrzebny, wyciągnąłem z MXE maximum tego co oferowała, a jak chciałem więcej to wrypałem się w uzależnienie :)
DXM Cię może klepie, bo ma szerokie spektrum działania i jest bardzo silnym inhibitorem wychwytu zwrotnego serotoniny. A MXP nie jest arylcykloheksylaminą.
Co do dawkowania to imho występuje różnica między sniffem i oralem (nie mowiac o PR), generalnie nosem trza zjeść 1,3 - 1,5 x tyle co oralnie (mamy na mysli ofc prawilne sorty), przy tolerce jest jeszcze gorzej, ale to akurat naturalne.
Jeśli chodzi o dawki w stylu "o kurwa, przegiąłem", to akurat kilka wspominam bardzo dobrze, gdyż CEVy były niesamowite. Problemem był dzień kolejny, w którym byłem strasznie nieogranięty, ale może to przez to, że (z tego co jakieś urywki mam) dorzucałem jeszcze koło 4.00, wstając po 7.00 do roboty ;D
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.