Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 151 / 1 / 0
Bardzo przyjemne Kanna w stosunku 1:20 1 szkło robi konkretnie na godzine polecam :))
  • 177 / / 0
Moje pierwsze ulubione kanna, dlugo się z nim trzymałem i troche żałuje, że próbowałem innych, bo potem wracając do tego nie robiło już tak mocno jak wcześniej.
  • 4 / / 0
Raz dostałem przez przypadek zamiast bb-22. Chujowe, nie polecam.
  • 22 / / 0
Body high do dupy. Duża (jak na kanna) amnezja. W ogóle nudne, szare i nieciekawe - zarówno mentalnie, wizualnie jak i dźwiękowo, a ponadto wchodzą głupie schizy. Wkręciło mi się, że zgwałciłem dziewczynę współlokatora i policja już jest w drodze, więc spuściłem >4g tego gówna. Jeżeli czegoś mi żal, to 3-meo-pcp, które poszło razem z tym gównem :/.
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.