Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
^Podobno słodycze zbijają, ale nie odczułem nigdy

Ugotować od chuja ziemniaków, rozgnieść, posypać przyprawami, które mają najładniejsze kolory %-D polać ketchupem i wymieszać.
Potem wpierdalać aż do porzygu.
Polecam
ŁADNY, CZERWONY NAPIS
  • 569 / 20 / 0
Ze się tak spytam, po chuj?
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 11 / 0
Zapewne kurwa na gastro. Chyba o tym jest ten temat.
Boże widzisz i nie grzmisz...
  • 569 / 20 / 0
Gastro, gastrem, ale żeby się owpierdalac jak świnia i rzygać? Bez sensu
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1321 / 18 / 0
To Ty nigdy nie miałeś prawdziwego gastro. Jeszcze tekst, że gastro nie zabija fazy. Co za beton. Boże...
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 569 / 20 / 0
Ja nie raz, jadłem dużo i nie zmniejszalo mi to fazy, a poza tym chyba napisałem ze "przynajmniej u mnie" Co?
  • 127 / 11 / 0
Nic, nic. Żyj dalez ze swoimi przekonaniami. W błogiej nieświadomości.
  • 4 / / 0
@up, sam jesteś beton. znam wiele osób które nie odczuwają spadku fazy po gastro (sam się do nich zaliczam) więc nie jestem odosobniony, poza tym to tylko luźna dyskusja a tu niektórzy się spinają jakby się mieli posrać zaraz. Poza tym, ktoś piszę że rzyganie nie ma sensu i dostaje odpowiedź nigdy nie miałeś gastro, beton etc. To dopiero BETON.
  • 569 / 20 / 0
Zazdrościsz? ze nie marnuje pieniędzy na żywność :) a poza tym każdy jest inny, na każdego inaczej może działać dana substancja(jeden po tym samym temacie poschizuje, inny będzie się śmiał, trzeci będzie miał Gastro a czwarty nie)
  • 30 / / 0
Ja miewałem gastro tak wielkie, że rano po upaleniu w zasadzie pierwsze, co to zasuwałem do kibla na dłuuugie posiedzenie.
Potrafiłem opierdzielić 2-3x ilość żarcia, którą zjadłbym w trakcie dnia, szczególnie, jeśli zaczynałem palić na głoda.... I nic niestety nie pomagało. Najbezpieczniejsze były zupki chińskie - syciły, a nie zapychały żołądka i zbijały całkiem nieźle gastro.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.