Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 27 / 0
bialy jak mleczna alfa czy po prostu przezroczysty? jak np meth ice

jesli j/w + brak zapachu daja duza gwarancje ze trafilismy na mefke to dosyc latwo jest odroznic syf
kamyki wystepuja w w tzw big cristals? / jak z kruszeniem ciezko / latwo?

cenowo w granicach 80zl/1g ?

to jest troche smutne
IV- zastrzyk dożylny. Testowana przez niewielu, budząca obawy droga administracji. Od razu naświetlają się dwa problemy – silnie drażniące działanie, oraz krótki czas działania, który przy podaniu iv może zejść do kilku minut. 
nikt nie wspomnial o HXTC

nie dosc ze legalne to jeszcze dostepnosc w miare :-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 2652 / 387 / 0
Drzewo pisze:
bialy jak mleczna alfa czy po prostu przezroczysty? jak np meth ice
Biały kolor przeważa, przezroczysty jest miejscami (jeśli mówimy o krysztale).
jesli j/w + brak zapachu daja duza gwarancje ze trafilismy na mefke to dosyc latwo jest odroznic syf
kamyki wystepuja w w tzw big cristals? / jak z kruszeniem ciezko / latwo?
Rzadko można trafić na big crystal, zazwyczaj są to drobne, łatwo kruszące się kamyki o lekko zaostrzonych krawędziach.
cenowo w granicach 80zl/1g ?
Takie ceny chodzą po ulicach, ja za mefa z gara płaciłam 160/g. Uliczny towar trafił mi się kilkakrotnie w przedziale 50-100zł, ale to zawsze był mef mieszany z rc.
to jest troche smutne
IV- zastrzyk dożylny. Testowana przez niewielu, budząca obawy droga administracji. Od razu naświetlają się dwa problemy – silnie drażniące działanie, oraz krótki czas działania, który przy podaniu iv może zejść do kilku minut. 
Dlatego tak ważna jest czystość sortu. Przy towarze zanieczyszczonym większe jest prawdopodobieństwo, że dojdzie do silnego podrażnienia naczyń krwionośnych, jak ma to miejsce np. przy metkacie. Co do czasu działania - u mnie i.v około 30minut dobrej euforii. Sam mef jest drażniący, owszem, ale za uszkodzenia, do których najczęściej dochodzi w obrębie układu krwionośnego, odpowiedzialne są wypełniacze.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 27 / 0
droga to zabawa + szanse niewielkie na zdobycie czystego stufu

HXTC czas dzialania pokrywal by sie z A-Fem

ale swoja droga hukalem Bluberko Metke 5% z alfa w 1 pompce i bylo gites ale teraz wolalbym nie po 1 masz racje shizogenna substancja powodujaca wchuj zamieszania i nie wiadomo co jest pięc %-D no i mysle ze przycmila by w ogole subtelne efekty AFa
zdecyduje sie raczej na izopropylofenidat lub HXTC
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 292 / 31 / 18
Kolejny ciąg na tramadolu :heart:
Ciekawe czy i tym razem skończy się to próbą przedawkowania i pobytem na oddziale zamkniętym, gdzie będąc na skręcie będą dawać tabletkę z walerianą na sen ;).
Tramal to najgorszy ochłap z opioidów.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 361 / 41 / 0
Ups, u mnie to samo się zapowiada (ciąg, nie oddział zamknięty ;) ) Ale jak tu w niego nie wpaść jak taka ilość człowiekowi wpada w łapy znienacka.
Dziś drugi dzień. Szykuje się miły wieczór :)
  • 292 / 31 / 18
A u mnie już siódmy dzień, najbardziej irytujące jest to, że obiecałam sobie, że będę się ograniczać tylko do piątku / soboty.
A ten oddział zamknięty to oczywiście tylko taki czarniejszy z czarnych scenariuszy %-D .
  • 1680 / 270 / 0
uu pisze:
będę się ograniczać tylko do piątku / soboty.
WUT. Ludzie dalej wierzą, że da się brać opiaty, nawet te słabsze, w systemie weekendowym? :-D 8-(
Największy przegryw na forum
  • 361 / 41 / 0
Nie ma opcji :D w sumie nigdy w to nie wierzyłam ale jakoś tak w tym zaprzeczeniu się żyło 2 lata. Teraz sobie nic nie obiecuję bo i po co wiadomo przecież jak będzie
  • 292 / 31 / 18
sprawdzone_info pisze:
Ludzie dalej wierzą, że da się brać opiaty w systemie weekendowym?
Wiesz, wcześniej mi się to nie udawało... nigdy w sumie nie udało mi się brać w taki właśnie sposób. Zawsze kończyło się dłuższym, bądź krótszym ciągiem. Ale teraz miałam naprawdę mega postanowienie, i wierzyłam, że tym właśnie razem dam radę. No cóż, po raz kolejny już przekonałam się, że tak się nie da, a przynajmniej ja nie potrafię.
  • 680 / 43 / 0
Dac to sie da...ale tylko przez jakis czas. :')
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.