Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Jednak faktycznie w końcu muszę zrobić gotowaną i zobaczyć jak się ma do używanej obecnie.
okrogle kule to na bank lekarski nie? te stozkowe to polny ta>? przewaga byla tych okroglych kol
smak taki bezsmakowany moze dlatego ze 1.5l wody zrbilem
pije pije zobaczymy ale ciecz jest czarna jak kawa
Fuzja - D5
zasnalem czyli dobry znak oczy szpilkowate jak wstalem cos tam kleplo
za duzo klonow wczesneij wrzucilem mam jeszcze z 150g slomy i troche glowek rano to ugutouje ;-)
thomer pisze:PYTANIE ZASADNICZE <TL;DR>: CZY KTOŚ MA PROBLEM Z DZIAŁANIEM OPIO (JAKICHKOLWIEK) PODANYCH DOUSTNIE??
narazie lekkie dreszczyki nie wiem czy wrzucic reszte od razu czy pozniej
chlorekturbokofeiny pisze:Toż są to bardzo małe kawałki, pyłu też sporo. Robiłem kiedyś z totalnego pyłu i działała tak samo jak z tego grubszego suszu co normalnie używam. ( tyle że krócej wystarczyło trzepać) Woda którą zalewam ma około 60 C
Był sobie Gostek,który pomykał po mieście z małym,turystycznym termosikiem pod pachą.Od czasy do czasu ,przykucał sobie w kąciku w jakieś milutkiej knajpce i zamawiał dwie najtańsze herbatki z zastrzeżeniem,aby herbaty były w torebkach i podane osobno-bez namaczania w szklankach.Wlewał wrzącą wodę ze szklanek do termosu, zakręcał i czekał kilkanaście minut.Serwował później wywar do szklanek i z wielką celebracją wypijał,to co mu się w tym jego termosiku naparzyło.Chyba nie trzeba wyjaśniać co oprócz wody,ów Gostek miał w turystycznym niezbędniku?
Jakby nie kombinować,to musi być wywar,a nie przetrzepana po łebkach lura.
[scalono z ]
Gostek już niczego się "nienaumie",bo się się już dawno chłopinie zmarło.Przeniósł się na drugą stronę tęczy min.z powodu nadużywania makiwary,która dosłownie wyżarła
mu żołądek ,a z jelit zrobiła papkę.Jego dzieci są dziś starsze od niejednego na tym forum,więc Gostek winien pozostać jedynie przykładem i przestrogą dla innych,a ja jestem, fado-tak dla porządku.
Moglby jakis spec się odnieść?
niemożność wysrania się.M w to nie mieszajcie.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.