Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Negatywne Wibracje pisze:Mój życiowy rekord-1okg+, z 67 na 77kg w niecałe trzy tygodnie. Jasne powiecie, woda i treść jelitowa w większości, ale po odstawce spadła do 74kg i się trzyma.
Miłej narkomanii. :hug:
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
przepioreczka pisze:Pytanie do kobiet: Czy GBL ma jakiś wpływ na okres? konkretnie o spóźnienia ewentualnie brak.
PS. Sorry, nie mogłem :p
Sekatorus pisze:Oczywiście, że ma! Tak najogólniej, to wszystko zależy od tego, co się robiło po spozyciu...przepioreczka pisze:Pytanie do kobiet: Czy GBL ma jakiś wpływ na okres? konkretnie o spóźnienia ewentualnie brak.
PS. Sorry, nie mogłem :p
Heh bardziej mi chodziło o działanie na organizm :-)
Po spożyciu nic się nie robiło co mogłoby doprowadzić braku okr.
Negatywne Wibracje pisze:Mój życiowy rekord-1okg+, z 67 na 77kg w niecałe trzy tygodnie. Jasne powiecie, woda i treść jelitowa w większości, ale po odstawce spadła do 74kg i się trzyma.
Ale mozliwe tez ze genetycznie masz teraz "zmężnieć".
przepioreczka pisze:
Heh bardziej mi chodziło o działanie na organizm :-)
Po spożyciu nic się nie robiło co mogłoby doprowadzić braku okr.
Przepioreczko, ja Ci tylko tak ze swego doświadczenia moge i to niewielkiego. GBL wplywu na okres nie ma. Jak go nie mialem, tak nie mam :-P
Edytka: A tak serio to jeśli z kimś sypiasz, to zrób sobie test - 7PLN w aptece? Jeśli nie sypiasz, to tym bardziej się nie przejmuj, to normalne że czasami może się opóźnić nawet kilkanaście dni. Kobiety tak mają.
Tylko zaznaczam, że to nie było 24/7, tylko od czasu do czasu. No, dobra, bardzo bardzo rzadko szły "ciągi" 1-2 dniowe.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.