Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 65 / 6 / 0
Cześć narkusy %-D

Nie wiem w zasadzie jak zacząć ten wątek, ale jako, że to HydePark, to pozwolę sobie trochę nieskładnie i luźno :D przeniesiono

W odniesieniu do
http://www.fakt.pl/poznan/cztery-nieprzytomne-osoby-przed-sklepem-z-dopalaczami,artykuly,557783.html
może ktoś coś wie jaka substancja narobiła tyle zamieszania? Dzisiaj w okolicy tego sklepu syreny karetek i policji nie cichną, a lokalne narkolubisie odpływają na chodnikach niczym muchy spryskane mucholozem :scared: . Dzieje się to dosłownie na skalę masową, ok. kilkunastu interwencji na godzinę na obszarze kilometra kwadratowego, nie wiem jak tam w innych miastach/dzielnicach.

Cała dzielnica jest zdezorientowana, nikt nie wie co się dzieje. Osobiście zgaduję, że jest to zasługa delegalizacji i któregoś "zamiennika zamiennika zamiennika zamiennika" substancji X. W moim przekonaniu, to był strzał w stopy naszych "panów i władców", przez co teraz kopie kopii kopiowanych RC wykańczają ludziuf na ulicach :D
Gdzieś tam w internetach znalazłem info o "najnowszym, śmiercionośnym dopalaczu", ale żadnych konkretów.

Tak więc, ktoś coś może wyszperał, słyszał, wymyślił w tym temacie? Interesują mnie zarówno potwierdzone fakty jak i plotki, spekulacje. Jednakże prosiłbym o zaznaczenie, z którego źródła pochodzi jego wiedza.

Pozdro! :diabolic:
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniesiono do właściwego działu & poprawka brzmienia tytułu
Moralniaki, zjazdy, demony, deprecha,
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
  • 879 / 191 / 5
Prawdopodobnie był to "mocarz".
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1522 / 73 / 0
Mdmb chimnaca, jarają cymbaly lufę na bucha, stacjonarka nie zmienila proporcji i tak się to kończy - chwilowym zgonem i karą. Nie jest smiercionosny, testy sie zaczyna od malego buszka. Czekam aż rzucą butyr fentanyl czy inne opio rc, będzie śmiesznie.
tekst powyżej =/= prawda
  • 359 / 10 / 0
Opio rc raczej nie trafi do stacjonarek jeśli do tej pory nie trafiło.. Tak Swoją drogą ciekawe dlaczego. Czyżby "panowie biznesmeni" ze stacjonarek mieli jednak jakieś zasady?
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.