Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 788 / 21 / 0
Ja miałam kiedyś problem, jak łykałam po 10 na raz. Ale to głównie ten gorzki posmak mnie zabijał. Za to przy pst ostatnio mam odruch wymiotny już w trakcie zabawy z mikserem. Jak rzyć?
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2957 / 250 / 0
To chyba 'zabierz siłę' :-P
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 2881 / 302 / 0
Pożycz ktoś 7.20zł
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1874 / 96 / 127
Rzyganie w robocie po opio to nie najlepszy pomysł. Spradzwone empirycznie
wolna molekula
#mops
  • 788 / 21 / 0
Rzyganie na uczelni przed egzaminem, też nie.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 293 / 14 / 0
Ja pewnego razu połykałem wszystkie tjoko po 2 razy, jak musiałem wrzucić 4 paczki w kiblu bez popity. Po 5 do ust, i za każdym razem wracały, bo były zbyt suche żeby przełknąć i dopiero za drugim razem wpadały tam gdzie trzeba %-D

@up
Za to na uczelni całkiem spoko :)

O, posta wyżej nie było - cóż przed egzaminem nie praktykowałem, za to na półtoragodzinnym wykładzie i owszem :*)
  • 2957 / 250 / 0
Pizdy jesteście a nie ćpuny, swego czasu 30 tabsów (3 serie po 10) w ciągu 5 minut bez przepity. Na psychicznym skręcie człowiek nie zna słowa 'ograniczenie'. A 'zwrot' tym bardziej, heh
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 1874 / 96 / 127
KNAJPY MAJA PO 200 stron, ta ma 325 zamuliłem, ale czemu mi otwierasz na nowo temat który zamklem?

NOWA KNAJPA knajpa-kodeinowa-t45101.html
wolna molekula
#mops
Zablokowany
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."