Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
2015 lip 19, 01:43 / scalono
Dziwna schiza
Ide zapalic do okna
Kurwa , musze przekazac informacje typowi jednemu odemnie z osiedla
a nie mam jak
ty jestes zjebany
No troszke Emotikon tongue
Ale to na serio Emotikon smile
Masz mika ?
co
debajlu
kurwaa
mikrofon
Janusz ma nieodebrane połączenie od Ciebie.
A Ty zes kurwa trzezwy
zajebiscie
ci
Co kurwa masz schizy znowu
wypierdalaj
chlopie bo mnie juz zaczynasz wkurwiac
No to co piszesz ci
co mialo byc
Nie wiem
Masz narkotyki w spodniach Emotikon grin
znalazles :d
ej no zrzut
Emotikon tongue
nie szuakm dragow debilui
nawet spodni na dupie nie mam
zrzut
tasuje sie pod zdjecia te twoje na ktorych jebia cie dzikie nosorozce
nad niagara
Wez przestan brac to glowno
serio
bo trzeba odpoczac
jaja se robie
a pozatym
to kto to mowi
wykorzystales sytuacje ze dopieo co oczy otworzylem
bo wstalem
i mnie kurwa wyjezdza z misja zeby poleciec
2015 lip 19, 01:46 / scalono
Ogólnie to było ze mną najlepiej do dzisiaj bo to ja wkrecalem innych ale chyba zostalem pokarany bo teraz ja sobie wkrecam
DilerTwoj pisze:Czy jak dojebe alfy to zniknie ucisk glowy ?
Masz nie brać już żadnej alfy, bo tylko pogorszysz sytuację. Chcesz sobie rozkurwić psychikę, pierdolony ćpunie, czy wyjść na prostą i tego więcej nie przechodzić? Jak będziesz mądry, to zdecydujesz z korzyścią dla siebie, a jak nie, to będziesz srał rzadkim gównem ze strachu o własne zdrowie, które i tak już masz zjechane przez swoje pizdowate wybory.
noseczeg pisze:Proszę napisz coś więcej o uzyskanych efektach :cheesy: Co było po pizzy, co po kawie, skminili się że to Twoja wina?tokarz19 pisze: Na calej duzej pizzy rozsypalem pol worka, oporzadzilem w mikrofalowce i bylo rarytas dla ziomków. Oczywscie zaraz potem dopadly mnie mysli ze to ich zabije, ze co ja narobilem, musze teraz to jakos cofnac, ale sie nie da! Co teraz zrobic, zostawli sobie ziomki pizze a ja im zgotowalem taki los. Oczywscie nie wpadlem na to zeby zamowic druga taka sama.... Zaczalem z lupa szukac tej alfy wygrzebalem moze z 2 krysztalki na kilkadziesiat. Bylem w totalnej rozsypce, zaczalem plakac i jeczec, przeciez jak sie dowiedza to mnie spokta straszna kara, okropna juz myslalem ze sie sam zabije zanim do czegokolwiek dojdzie. Coz, jak szybko mnie zalamalo tak szybko wyciagłem worek z reszta alfy i zwapowalem, stan histerii odszedl i plan zatruwania spoleczenstwa zostal na nowo aktywowany ;)
Na drugi ogien poszła kawa wspollokatorow, dosypanie 0,3g ab-chminaci do sloika z kawa oczywiscie nie bylo najlepszym pomyslem ktory skonczyl sie wkoncu szpitalem toksykologicznym, a o alfie juz nic nie wspomne bo to juz byl hardkor. Nie zdawalem sobie sprawy jak to wyglada z 3-ciej osoby, teraz juz wiem ze popelnilem najgorsze zbrodnie w zyciu i oszukalem przeznaczenie, alfa to ku*#a
Żeby nie było off, jak kolega powyżej.
Kamery, mikrofony, i tak dalej.
Miałem dwie "dziwne" jazdy:
Raz na wystrzale glutaminianu i dopy po odstawce GBL + vapo w lesie pełnym schizofrenicznych, ketonowych zwierząt tak porytych, że nikt by nie uwierzył, i drugi po niezłym przedawkowaniu (niedzielny poranek zamienił się w czarną mszę pełną diabelsko-wojennego tańca przeplatanego szczerzeniem kłów jak wściekły wilk. Do tego warczałem demonicznie, i śpiewałem z emfrazą pogańsko-satanistyczno-neonazistowskie numery w rytm muzyki puszczonej na pełnej kurwie. Cieplutko to wspominam, szczególnie miny sąsiadów). Aha, wciąż gestykulowałem dłonią w geście głowy kozła, tak się zresztą zaczęła ta faza- robiłem tak już od paru godzin nim zdałem sobie w końcu z tego sprawę.
Ogólnie DWA razy byłem na tyle wystrzelony, że ktoś się skapował. Tak to pełen ogar.
Aha, rozmowa kwalifikacyjna na alfie przebiegła doskonale, zajebiste miałem flow. Szkoda, że szlag wszystko trafil przez późniejszy ciąg na depresantach.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
-zabijcie mnie ale oszczędźcie rodzine, błagam, błagam zrobię wszystko !!
Hehe jedna z niewielu :D
necrokarol pisze:Ojciec znalazł mnie w ogródku gadającego do siebie i proszącego ICH aby mnie nie zabijali-czułem dosłownie zimna stal lufy przy mojej skroni i gadałem:
-zabijcie mnie ale oszczędźcie rodzine, błagam, błagam zrobię wszystko !!
Hehe jedna z niewielu :D
topic@ grałem na alfie klasycznie w tibie,to chyba była druga noc i kurwa tak głosnej klawiatury to ja w życiu nie słyszałem,ze 3 razy w jedną noc budziłem mamuśke i pytałem czy nie przeszkadza jej że klawiatura jest taka głosna
Blue apvp od euro
6 dni loty bez snu i jedzenia
głos w głowie Sławomir to ten dobry który walczy o moje życie
I jego żły brat Sławek ( bezwzgledny skurwiel jakiego nawet sobie nie wyobrazacie, robi wszystkie najgorsze najbardziej chore rzeczy o jakich nawet nie sniliscie tak automatycznie i bez mrugniecia okiem jak smarujecie maselkiem chlebek ) tak! to go sie boje po dzis dzien bardziej niz czegokolwiek na swiecie. szatan? hahah to pizdeczka przy nim.
Sławek urochamia się gdy jestem na juz mega fazie amokowej po kilku dniach loty. wbija do domu morduje mi rodzcicow w pokoju obok, gwałci mame. kaze tacie patrzyc na to. ja slysze wszystko w pokoju obok. sparalizowany strachem. wybiegam widze ciala rodziców i uciekajace z nozem Sławka ktory wybiega n abalkon przeskakuje przez niego i pogwizdujac sobie wesołą melodie ucieka w podskokach smiejac sie na koniec glosno.
Inna akcja
Moze kilka godzin wczesniej pozniej nie pamietam. i tak to wszytsko jest realne jak zycie na codzien i w to wierze. urok alfy
Mama otwiera okno nagle Sławek woła ty kurwo i rzuca cegła ktora wybija szybe i rani mame w twarz. traci oko. Sławek wbiega do domu z kompanami. Karze klęczec mamie i ssac wiadomo co. a do mnie woła ze moja mama to kur.. i czy wyraznie slsyze co jej robi.
wiadomo kurwica moja maksymalna wybiegam rozpierdalam pol domu. klnac placzac. matka sie budzi. i wtf?!
6 dzien loty
pokoj zdemolowany do granic mozliwosci. ja zarosniety wyglodzony na pelnej pizdzie. gadam do telefonu przeprosiny dla rodzicow i nagrywam to. oczywiscie wszystko karze miu mowic Sławek. kazde uchybienie io pomylka kurwa to kasowanie wszytskiego i nagrywanie od poczatku. i tak przez dobre 20h. plakalem blagalem kleczalem prosilem. nic to nie dawalo. nagrywaj dalej albo wymorduje ci rodzine.
po nagraniu w koncu. wpadl i tak ich wymordowal i smial sie ze jestem idiota i nagrywalem to bez sensownie bo i tak by to zrobil ale mial ubaw chociaz.
totalna załamka
Po kilkunastu nastepnych godzinach loty i przywaleniu na oko 150mg apvp blue nastapilo totalne apogeum.
rozpad osobowosci.
TAKIEGO KURWA BAD TRIPA TO JA W ZYCIU NIE USWIADCZYLEM NA NICZYM. ZADNE GRZYBY salvia LSD KURWA RAZEM WZIETE NIE SKORBOWALY MNIE TAK JAK TO. TU ROZEGRALA SIE WALKA O ZYCIE WALKA O MNIE O MOJE JA I UNIKNALEM ZAWAŁU, WYLEWU Z PANIKI. ALE O TYM ZARAZ.
Zaczał sie rozpad osobowosci. Zapominalem kim jest moj brat moi rodzice. wszystko
siedzialem na lozku i walczylem by nie zapomniec bo nigdy juz bym sobie nie przypomnial/ Glos w Glowie: Sławomir ( ten dobry ) mowil co mam robic. mowil nie poddawaj sie walcz. dasz rade. przetrwasz to.
mowil: powtarzaj imiona rodzicow i nazwisko. np teresa Kowalska to moja mama. jan kwiatkowski to moj tato. to rodzice mnie czyli i moje imie i nazwisko i mojego brata. a moim bratem jest i tu imie i nazwisko itd itd kilka godzin.
Ale ciagle nie puszczalo nie moglem przestac ciagle mi umykalo a jak sie pomylilem zacialem na chwile to faza zła sie wzacniala.
głos wołal. zapisz stan umyslu jaki teraz masz a ja ci go zawiesze na jakis czas az faza zejdzie.!! zapisz stan!! wykonczysz sie!! zapisz stan!! jak zapomnisz to tylko zcarny obraz zostanie i bedziesz warzywem!!! kurwa jak ja sie balem!!! im bylo gorzej to czulem i tu uwaga!! jak do plecow zblizaja mi sie to urzadzenie do reanimacji co lekarze maja co pradem nakurwia. i az sie prostowalem!!! i mowielm nie nie nie!! poczekaj!! prosze poczekaj!!!
glos: nie mozemy juz czekac!! musze cie wylaczyc!!
nie blagam!!! czulem jak stal juz dotyka moich plecow, slyszalem dzwiek napiecia, prądu aaaaaaaaaaaaaa!!!! jak ja sie bałem!!!
wzialem telefon zadzwonilem do brata:
halo?
daje ci mame ona wie
wychodze z pokoju i daje telefon mamie i mowie:
X ci wszytsko powie on wie
oczywiscie zarowno brat jak i mam nic nie wiedzieli i wqgl wtf?!
po chwiki przyjechal brat z dziewczyna. pakuj sie. jedziemy do osrodka.
ok ok juz juz. szybko zbieram rzeczy. spakowali mnie. ja naprawde chyba nei wiedzialem gdzie jade. mialem wyjebane.
jedziemy.
oczy mialem ciagle zamkniete bo oslepial mnie blask dnia i faza robial sie juz totalnie rozjebana.
i teraz niezle.
ciagle powtarzalem kto jest moim bratem. glos powiedzial ok rodZicow juz zostaw skup sie na bracie. bo juz zapomnailem o rodzicach kto jest kto.
skup sie na bracie głos mowil. on naprostuje potem wszytsko. tylko nie zapomnij jak sie nazywa.
wiec powatarzalem ciagle
i raz zamiast jego imienia powiedzial jakies inne.
i bum.
slysze jak odpina pasy otwiera drzwi i wysiada. tzrask drzwi i nie ma go. auto jedzie samo ponad 120. ja na miejsu pasazera!!! dziewczyna placze z tylu. cos ty narobil?? przypomnij sobie. i tak pogmatwalem wszytsko ze ona juz nie byla jego dziewczyna alwe kims obcym dla niego. polaczenia niewerbalne, nici łaczace nas wszystkjich. wszytsko rozjebalem.
szybko przypomnailem sobie wpanice juz na granicy zawalu i bum wchodzi do auta zapina pasy i jedziemy dalej!!!! ludzie~!!! tego momentu ja do konca zycia nie zapomne!!! total hardcor!!! prawie wyhustalem sie.
po drodze mysli ze rodzice mnie nei chca juz i moj brat jedzie ze mna i zaraz wyskoczy z auta. a ja sam pojade i wpadne z autem do rzeki z mostu. upoZoruja wypadek
plakalem ale rozumialem ze tak postanowili i nie mam im tego za zle.
masakra.
dojechalismy do osrodka szpitala.
i tutaj druga czesc fazy ale to juz napisze innym razem jesli ktos wgl bedzie chcial te brednie czytac.
pozdro
Wszystkie historie są tak niedorzeczne, że niemożliwe, aby ktoś wymyślił je na trzeźwo.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.