Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 492 / 16 / 25
O chuj, a ja 1:20 chciałem robić. Czyli rozsądna proporcja na tolerke to jakieś 1:50 ?! Nie wyobrażam sobie jaką to robi tolerancję..
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1322 / 18 / 0
Idealne na liquid :D
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1169 / 52 / 0
Idealne do vapo, oczywiście dawkowane na oko. %-D
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 367 / 7 / 0
to chyba na czymś tego typu jest mocarz co ? ktoś kopił nowe legalne kana parę razy bardziej aktywne i zrobił maczankę jak wcześniej i pusicł nawet nie próbując tego gówna :D, albo już mia taka to lerkę ze nie zauważył ze taki mocarz.
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Jaralem tego nowego mocarza ludzie jest mocny jak na maczane ale nie popadajmy w skrajność...
wolna molekula
#mops
  • 75 / 1 / 0
Ja tez jaralem tego mocka i wcale nie byl taki kot ;D a tolerka moja jest zerowa w tym temacie praktycznie. No ale pare lat w tym temacie bylem ;p Jak ktos podjarany pali lufe na dyma to tak pozniej wlasnie jest ;) a pozatym wystarczy poczekac te 5-15 min i mija ta padaka :D
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 5774 / 1181 / 43
Tu leży pies pogrzebany.
Podpalam lufkę, zaciągam się. Wypuszczam dym... Nic.
Zazwyczaj przy wypuszczaniu dymu poczułem tę nieznośną lekkość bytu. Mrowienie całego ciała. Ciężkie ciało lekka głowa, opadająca z uśmiechem na ustach.
> Podpalam po raz kolejny... Wypuszczam dym, i nic. Dalej trzeźwy. Jeszcze jeden mały buszek...
To gówno działało z opóźnieniem. Stąd tak mocny stan "kary". Jak syntetyki palę regularnie od pięciu lat, to z czymś tak mocnym się nie spotkałem. Przeraziło mnie to. Stany jak po palonym dmt, potem urwany film. Możliwe, że to wina zbyt dużego stęzenia kanna. Przez pewien czas rozważałem nawet odejście - zarówno z Zakonu, jak i ze świata...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1322 / 18 / 0
london5 pisze:
.
I jak? Paliłeś to znowu? Będę tego miał z pół gieta i nie wiem co teraz mam zrobić.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 50 / 2 / 0
Delikwent10 pisze:
london5 pisze:
.
I jak? Paliłeś to znowu? Będę tego miał z pół gieta i nie wiem co teraz mam zrobić.
sugerując się tym, że robione olejki 200mg/10ml robiły kurewsko, a w przypadku mdmb jest to już 50mg/10ml proponowałbym robić spokojnie 0:5:50g+. Strasznie indicowe to kanna, kurewsko nic się po tym nie chce. Jestem po tym jak roślinka.
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2015 przez scr, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawione formatowanie
"...na ulicy słowo droższe od pieniędzy..."
  • 1857 / 66 / 80
Opiszcie coś więcej nt tego całego mocarza bo mojej pompie nie ma końca. Co za typy wypuszczają maczanke która działa z opóźnionym zapłonem z mocą porównywaną do DMT i rozdają ją na ulicach za darmo xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.