Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 974 / 17 / 0
Przejrzałem dział benzodiazepiny i nie znalazłem, żadnego topica dotyczącego właśnie estazolamu. Jeśli jedliście go to piszcie co o nim sądzicie. To jedyna benzo jaką ja jadłem i nie jestem szczególnie zachwycony jej działaniem. Pierwsze dawki działały mocno, głownie usypiajająco i otępiająco euforii raczej brak (nie jadłem w prawdzie dużych dawek), z alkoholem dużo lepiej działały..., poza tym pomagały zasnąć po frycie i to mistrzowsko.......... lubicie estazolamum??
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 14 / 0
Ja chyba wszystkie benza możliwe już próbowałem,prawde mówiąc za estazolamem nie przepadam wcale ,używam tylko i wyłącznie na sen jak już nie mam nic lepszego, Wiesz ogólnie to żadne benzo akurat euforii Ci nie da ,przynajmniej w znaczeniu jakie ja mam...co do działania to działa mocno ,ale króciuteńko,uśpi mnie ,ale w nocy i tak sie przebudze,już od dawna prawie zawsze sie budzę,i albo usypiam lub po chwili odrazu gdy jestem zgrzany heleną albo już wcale gdy jestem na detoksie albo sporo czasu minęło od ostatniej dawko i była ona mała.

no ale jeśli Ty nie brałeś to pewnie śpisz jak niemowlę całą nockę. Ogólnie uważaj na benzo, niektórzy sie nieźle wpierdalają w tego typu leki lorafen klony itd. mówiąc już o mocniejszych rzeczach.
  • 333 / 11 / 0
Mecenas ma racje. Estazolam krotko dziala, jest co prawda mocny, ale zbyt szybko schodzi. Ogolnie benzodiazepiny to leki, w ktore latwo sie wjebac. Ja chyba bede niedlugo na detoksie. W porownaniu z opiatami euforia jest slaba, ale latwo sie uzaleznic. Opiatow tez Ci nie polecam, chociaz malo sie znam na nich. Mecenas moglby Cie bardziej wtajemniczyc %-D . Srednio lubie estazolam. Pozdro dla Ciebie mecenas.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 200 / 7 / 0
Dla mnie estazolam też jest przyjemną benzodiazepiną. Oczywiście że chce się spać bo to benzo nasenne.Ale jak tolerancja wzrasta to senność przechodzi a zostaje sam benzodiazepinowy relax.Jakieś 10 lat temu po łyknięciu 3 tabl. estazolamu i przypaleniu bardzo dobrego skuna dostałem niezłych halucynacji. Niestety później, pomimo zwiększania dawek obu środków nie udało się tego powtórzyć ;)
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007 przez Kapitan Hajduków, łącznie zmieniany 1 raz.
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 974 / 17 / 0
mecenas pisze:
Ja chyba wszystkie benza możliwe już próbowałem,prawde mówiąc za estazolamem nie przepadam wcale ,używam tylko i wyłącznie na sen jak już nie mam nic lepszego, Wiesz ogólnie to żadne benzo akurat euforii Ci nie da ,przynajmniej w znaczeniu jakie ja mam...co do działania to działa mocno ,ale króciuteńko,uśpi mnie ,ale w nocy i tak sie przebudze,już od dawna prawie zawsze sie budzę,i albo usypiam lub po chwili odrazu gdy jestem zgrzany heleną albo już wcale gdy jestem na detoksie albo sporo czasu minęło od ostatniej dawko i była ona mała.

no ale jeśli Ty nie brałeś to pewnie śpisz jak niemowlę całą nockę. Ogólnie uważaj na benzo, niektórzy sie nieźle wpierdalają w tego typu leki lorafen klony itd. mówiąc już o mocniejszych rzeczach.
dzięki za odpowiedź mecenas i za przestroge, ale niestety nie zatrzyma mnie ona przed konsumpcją leków :-/, ale zauważyłem nie tylko po tym poście że jesteś w temacie sprzętu dobrze obeznany :-D, cieszy mnie odpowiedz od "fachowca", a propos tych estazolamów to miałeś racje pierwszy "uśpił mnie jak niemowle" na cała noc, a w dodatku byłem jesczze trochę nafukany (!), zjadlem wtedy pół estazolamu i mnie zgasił.... hehe a później juz poszły miksy z alkoholem a po alkoholu z fetą.... popierdoliło mi morde wtedy żeby mieszać stymulanty z benzo... to z cała pewnością cholernie niezdrowe, ale ja jestem uzależniony od miksów.... od różnych miksów nie chodzi mi o leki.....pozdro mecenas

jesczze jedno mecenas masz racje żadna benzo napewno nie da mi takiej euforii o jakiej ty myślisz bo ja nie miałem do czynienia z opiatami....(oprócz kody ale to nic specjalnego jak dla mnie), dla mnie euforia była po spidach po dropsach po różnych miksach ale nie waliłem prawdziwych opiatów..., a z benzo dopeiro zacząłem od nie dawna, estazolam mi się skończył a wyrwałem klony od kumpla hehe, ale zacząłem z nimi ostrożnie bo wiem że mają moc, 3/4 tab. 2 mg i jest naprawde fajnie do tego alkohol piłem...... miło, ide zakopcić rzeżuchy i wracam na forum poudzielać się trochę hehe :-)
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
nie lubie tej benzo. kilka razy bralem, zawsze prawie do razu kladlo mnie spac. raz mielem dobra bombe kiedy zapilem piwem, pelen relaks ale potem wypilem jeszcze jedno i film mi sie urwal, obudzilem sie rano w lozku. estazolamu nie polecam wlasnie ze wzgledu na dzialanie nasenne. a klonow nie sproboje, bo to za mocna gownlo dla mnie
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
właśnie powiem ci kolego ze klony są O.K, wczoraj jadłem pierwszy raz w życiu (wcześniej tylko estazolam), przez cały dzień zjadłem 1 tab. 2 mg clonazepamum, jadłem ćwiartkami bo są podziałki na 4 i fajnie się czułem piłem do tego alkohol ale bez przesady. Wcale nie są za mocne tylko nie mozna dorzucać ich za dużo ja co jakieś 2 godzinki waliłem po ćwiarteczce troche piwa pożniej mj i było na luzie......., a co do estazolamu zgadzam się z tym co napisałeś

co ciekawe jak zarzuciłem jedną ćwiartke clona pod język i czekałem aż się rozpuści to odświeżyła mi nieźle oddech... coś jakby miętowy czy tam mentolowy smak (?), zauważył to ktoś?
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
A co myslicie o tym Benzo by go podac IV :) i jak?
Mam tabletki, sam teraz niewiem po ile mg :) i sie zastanawiam jak to styrac :)
Ale prosze krok po kroku, lopatologicznie :)
ChÓj!
  • 223 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: DrugSter »
estazolam jest zajebisty pajace ;D
Wszystko jest w porządku, jest centralnie w porządku, centymetr powyżej granicy zdrowego rozsądku.
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Ma tylko dobre wejście, jak się rozkręca, reszta jest przeciętna.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.