Zamułka delikatna jak na neuro, bez zwarzywienia. Rano wstałem bez problemów w dobrym nastroju, lepszym niż zazwyczaj w poniedziałek przed pracą.
Liczę na zbicie nadmiaru ciśnienia i porannej irytacji, mniej agresji i lęków. Do tego Anafranil na noc na deprechę i powinno być pięknie.
Darujcie pierdolenie, że to syf.
Bardzo mozliwe, ze chlor pomoze na te objawy.
Poza tym najlepsze efekty sa jak sie polaczy 2 neuro w niewielkich dawkach np 15mg chlora i 25mg perazyny lub 10mg tisercinu, ale moze byc to kazdy neuro w mikro dawce. Dzialanie wtedy jest komplementarne i czesto bez ubokow, bo male dawki, ale uderzone z roznych stron i efekt na psychike jest.
Też mnie trochę to zdziwiło, nawet myślałam że to pomyłka i neuro powinien być na noc, ale to by nie miało sensu, śpię jak suseł.
Mam 2 tyg na testowanie, jak się nie sprawdzi zaproponuję twoje rozwiązanie, tylko pewnie musiałabym dzielić tabletki bo po calaku to mnie uśpią
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.