1.szy dzien - najebka mieszanina wodki , potem zaprawa do poznego rana
Stan jaki kazdy zna. czyli euforia a potem lekka dopadajaca zamula
2. dzien- budzisz sie o 15 i zaczynasz od piwka i jedziesz to piwko co 40 minut do nocy . Zdarza sei ze juz tolera duza i nie urwie sie film i jest neizly ogar sytuacji
I ten stan jest piekniejszy niz euforia. Nie znalazlem jeszcze okreslenia ale jest to po prostu GOD MODE . Jestes na maksa rozluzniony, robisz to na co masz ochote , podchodzisz do lasek bez spiny, zlewki Cie nie dotykaja w ogole.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To dla mnie jest prawdziwa euforia alkoholowa tak robię i polecam
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Jak sie cieszysz, to tak zeby sąsiad nie widział. Bo jeszcze Ci zarysuje auto w komplecie.
Jak płakać to zeby nikt nie widział.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.