Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 195 / 0
Powiem tyle - TRUCIZNA. %-D

Miałem z 500mg tego, zjadłem na 2 po 250mg każdy w 3 wrzutach po ok. 80mg. Raz sniff, raz oral i znowu sniff.

Działanie to takie 70% pentedronu i 30% 3-MMC. Tylko czas działania to jakieś 15-20 minut nie ważne którą drogą po czym zaczyna się ostra trzęsiawka, w głowie pojawia się niepokój i wkurw i w ogóle robi się do dupy. Jak się dorzuci to poprawia się znowu na te 15-20 minut i myślisz sobie "o jednak dobry stuff" i po 20 min historia znowu się powtarza.

Testowałem puder koloru białego wpadającego w beżowy, który jebał chemią i szczypał w nos jak pojebany.

Dziękuję, nie polecam.
  • 1857 / 66 / 80
@up
Możemy być wdzięczni parlamentowi że takie narkotyki będą teraz popularne wśród świeżaczków i młodzieży. Delegalizacja to czysty progres.
  • 1888 / 421 / 4
i powiedzieć, że ogólnie mix penta z 3mmc był bardzo lajtowy a przede wszystkim dłuuugo działający na szczura labolatoryjnego, a tu widzę totalna lipa
DXM
  • 400 / 4 / 0
Jebana trutka na szczury , nie walcie tego
kazik333@tutanota.com
  • 221 / 4 / 0
kurwa kupiłem to dziadostwo w ciemno bo wyszukiwarka hypka dała wynik: "Nie można wykonać wyszukiwania. Więcej informacji na temat tego błędu znajduje się w dzienniku błędów" dzisiaj użyłem googla i
przeczytałem jaki to syf no ale przyszło to muszę stestować na sobie czy to prawda
  • 2115 / 625 / 0
Całkiem przyjemne, ale nie wróżę spektakularnego sukcesu ze względu na bardzo krótkie działanie (zamyka się w max godzinie, a i ta godzinka jest lekko naciągana) nawet pomimo zerowej tolerki na stimsy. Sniff bolesny jak cholera, na szczęście ból szybko mija bo nos lekko drętwieje.

Substancja to skrzący się, idealnie biały proszek. Wejście jest wyraźnie wyczuwalne, pojawia się fajny rush (co wiąże się z mocno przyśpieszoną pracą serca, więc uważać), jeśli miałabym do czegoś to porównać to do takiego pseudo-pentedronu. OGROMNE ciśnienie na więcej i nieprzyjemny zjazd, ogólna "trzęsawka" organizmu i uczucie rozjebania. Na peaku duża stymulacja, usiedzenie w miejscu graniczy z cudem. Źrenice powiększone.

Dawkowanie - sypane "na oko", więc nie rozpiszę dokładniej. Na pierwszy raz (pomijając próbę alergiczną) poszły dwie całkiem solidne kreski.

Podobno sniff nie jest najlepszym ROA, przetestuję jeszcze oral.

PS - dawno nie miałam tak wysprzątanego mieszkania. ;)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 400 / 4 / 0
trzesawka to mało powiedziane , ogolnie pomieszalem to gowno z 3cmc , i bylem w tak pojebanym stanie ze nie moglem sie ruszac . Jeblem na ziemie i leżałem tak kilka godzin
kazik333@tutanota.com
  • 59 / 1 / 0
obecne sorty trzymają 2-3h z niską tolerką, zjazd jak zjazd, bez szalu, w dzialaniu przypomina mi pentadron ktory byl na rynku z 2 lata temu, ale o wiele slabiej
  • 384 / 28 / 0
Co za gówno.o 19 wciągnąłem sniffem jakieś 50mg,lekki speed i podniesione samopoczucie,które trwało z 10minut i opadało.Zapodałem następnie 100mg i zwała instant.Puls podskoczył jak skurwysyn,drętwieje mi lewa ręka,serce nawala,a nie mam żadnego benzo.Mam nadzieję,że nie zrobiłem sobie kuku.Sort suchy,biały iskrzący się proszek.Słabo się wchłania i spływ trwa z pół h.Mam nadzieję,że zasnę po tym...
  • 36 / 3 / 0
Kolejny zamiennik z dzialaniem na "+" podzielonym przez 3 [w porywach do 4] w stosunku do pierwowzoru
Zjazd gratis:D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.