Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jakie probiotyki łykasz?
Warszawiak pisze:Jak jest z przyjmowaniem GBL podczas leczenia trazodonem?
Venula pisze:dimon co do rozcieńczania gbl bądź nie - pamiętaj że nierozcieńczony podrażnia nałonek, więc jeszcze więcej sobie biedy narobisz.
Jakie probiotyki łykasz?
Priobiotyki normalne z apteki,ostatnio Ambio a teraz nawet nie wiem. A jakie to ma znaczenie?
GBL nawet rozcienczony dosc mocno wplywa na stan nablonka , np dziasla. zalecam spozywanie mieszaniny przez slomke , ewentualnie plukanie ust woda po spozyciu GBL.
Zauwazylem, pomimo picia rozcienczonego GBL w stosunku 1:50-100 ze jednak dziala on drazniaco na dziasla. O piciu samego to nawet nie wspominam.
AAAA---- i swietny tips za ktory bedziecie mi dziekowac !
Bolace stawy po GBL? zapomnij o tym , kup specyfik ktory nazywa sie *proszek zasadowy* , dobrze skomponowany pod wzgledem ilosci mineralow suplement, prawie calkowicie wyeliminowal u mnie problemy ze stawami , sciegnami .
Opcjonalnie tabletki CAlcenato. , sklad wapn -magnez- cynk, wit D . w dawce dziennej
100-86-75-40%-
Wyglada na to ze wapn lub jego niedobor ma jakis wplyw na problemy ze stawami podczas uzwania GBL.
Moje delikatnie mówiąc dziwne doświadczenie:
-Pierwsze 3 dni doświadczenie graniczące z psychodelicznymi, jedne z najlepszych dnie mojego życia.
-Kolejne 10 dni koszmar, GBL praktycznie przestał działać oprócz niwelowania fizycznych skutków odstawienia.
-Gigantyczne lęki, problemy z koncentracją, częściowa depersonalizacja, problemy z nawiązaniem normalnej rozmowy, ucisk z tyłu i przodu głowy, "parząca" i morwiąca skóra na łydkach.
Ktoś potrafi to wyjaśnić?
Opisałem to dokładnie w osobnym poście ale nie jest dalej zaakceptowany.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.