Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 121 / 8 / 0
Dokładnie, kanna, jak i znaczna większość substancji w ciągu traci sens brania, co się dziwić, niektórę naprawdę przypominają mj ale to szybko zanika jak palisz non stop ;-)

aktualnie ciągnie się mój chyba 4 ciąg i na kanna, wcześniej było to tydzień-dwa a teraz już miesiąc się ciągnie a jestem wyjątkowo przy kasie to powiedziałem sobie a co, i tak już 8 toreb chyba poszło i 40ml olejku %-D koncze te torby i detox, chujowo sie zgrywa bo akurat odstawiam kode tez, dzis wzialem 75mg, planuje zanizac dawki o jedna tabletke, nie robiłem nigdy tak ale podobo skręt beznolesny. powinno zostać kanna do tego czasu jakoś właśnie, a benzo też już brałem dość dużo i czas skończyć bo się wjebie :wall: co brać? politoksykoman ze mnie, do outdooru daleko, a kupowac wiekszych ilosci sie nie oplaca za bardzo, nie mam takich dilow w mojej wiosce %-D
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 225 / 1 / 0
Muszę przyznać że odkąd palę AB-CHMINACA to zacząłem lunatykować.
Porycia mistyczne
  • 425 / 3 / 0
Byłem w 10msc ciągu kanna, pod koniec z taką tolerą, że zwaporyzowałem 4g 5F-AKB48 w 6 dni. Minęło od tego czasu 16 miesięcy, w tym czasie poleciał ciąg na dysocjantach + politoksykomania. Od niedawna mam typowe objawy wytwórcze, halucynacje, 2 razy słyszałem głosy. Kanna mogły się przyczynić, uważajcie z tym gównem
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 887 / 11 / 0
Mogły, ale bardziej stawiam na to że receptory wróciły do normalności a ty w tym czasie jadłeś jakieś ogromne ilości alfy czy innego gówna, po 3 dniach ciągu na dysocjantach też mi odwala, stawiam że brałeś to dłużej, masz zwykłą psychoze, przeczekaj to minie albo poszukaj w temacie Doping mózgu jak to złagodzić
  • 425 / 3 / 0
Nie jadłem "ogromnych ilości alfy czy innego gówna", najwięcej to ze 2 tygodnie ćpałem 3mmc parę miesięcy temu. Dysocjanty szły 4-5 miesięcy, często iv. Od dwóch miesięcy nie ćpię nic, więc nie liczę na to, że przejdzie "jak poczekam".

Bezpośrednio po ciągu kanna to dopiero były odrealnienia i pojebania %-D, ale wtedy wiedziałem, że to przejdzie.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 43 / 2 / 0
Elo, wie ktoś jak się ma szkodliwość tych nowych kanna (pinaca chminaca) do starego poczciwego AM-2201 czy UR-144?
Tak, cholera, kusi mnie by zamówić. Na ośce wszyscy handlujący maczanami się zwineli, jest nisza %-D
  • 70 / 1 / 0
m, ożliwe że taką jak amka bądź podobną, nie rób za mocnych maczan.
  • 282 / 9 / 0
Paliłem mj, pierwsze dopki czyli spice, spice gold itp potem AM-2201,JWH-210,MAM-2201,UR-144,akb-48,5F-AKB48,BB-22,STS-135,5F-UR-144,5F-PB-22,pb-22 i pewnie jeszcze coś by się tam znalazło ciekawego. Ciągi na kanna po miech dwa w między czasie opio i ketony. Na dzień dzisiejszy nie odczuwam żadnych skutków ubocznych oprócz czasem problemów z pamięcią: mówię coś i nagle zapominam sobie słowa i nie mogę przypomnieć. Kanna głównie vapovałem ale też i zdarzyło się zrobić jakąś maczankę. Pokarałem się niezliczoną ilość razy ale tylko raz wylądowałem w szpitalu po 5F-PB-22 to była kara życia %-D %-D Tolerancję miałem taką że 1g prochu UR-144 w 2 dni potrafiłem zrobić %-D Według mnie szkodliwość kanna wzrasta znacznie w długich ciągach gdzie nie ma przerw na regeneracje i oczyszczenie organizmu gdyż receptory kanna cały czas trzymają tolerkę i jaramy coraz więcej. Osobną kwestią są te nowe kanna co tylko kara i nic ciekawego działania nie dają, gdzie praktycznie każda kara kończy się na drgawkach i rzyganiu przy totalnej nieświadomości. Według mnie da się w miarę unikać efektów ubocznych robiąc sobie przerwy jak ja np. 2miechy kara potem 4-5 miechów zero palenia(ewentualnie raz na miecha), niestety ale nic nie wiadomo jak później odciśnie się to na naszym zdrowiu w dalszej perspektywie ale w końcu jesteśmy tu aby ćpać a nie szukać ścieżki zdrowia :gun:
  • 187 / 4 / 0
AM-2201 - nigdy nie dostał pozytywnej rekomendacji ode mnie, teraz juz wiecie dlaczego (tv)
Radze bardzo uwazac z tymi nowymi canna - zauważylismy nowa game efektów ubocznych jak natychmiastowy nooding, wzrost liczby poparzeń a także urazy głowy (nie żart). Szczury zwracają też uwagę na wzdęcia po ciągach.. Zalecana procedura dla nowych canna:

1 nie stój,
2 odłóż lufke do popielniczki żeby nie spalić bloku,
3 nie pal w pobliżu twardych przedmiotów(możliwy upadek)
  • 3964 / 150 / 0
blofeld pisze:
Muszę przyznać że odkąd palę Ab-chminaca to zacząłem lunatykować.
bedac w ciagu, w pewnym momencie to cale zycie zamienia sie w jedno wielkie lunatykowanie. :-D
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.