NickInnyNizWszedzie pisze:Kurde to ja już nic nie rozumiem.
4-ho-mipt wchodiz nvvliste?
scr pisze: Tak po prostu dla przeciętnego Polaka lista taka jak na pierwszej stronie, tylko aktualna.
@edit
Tak, miałem rację, 161 pozycja na liście substancji z grupy I-N :/
Zkurczak pisze:Ok, to juz się przestaje robic śmieszne. Jakie są realne szanse, że paczki od vendorow które nie doszly, wysyłane przed delegalem, mogą być powodem problemów? Paranoikom dziękuję.
Przemyt jeśli z zagranicy, posiadanie jeśli z kraju.
mikeleangelo pisze:Zkurczak pisze:Ok, to juz się przestaje robic śmieszne. Jakie są realne szanse, że paczki od vendorow które nie doszly, wysyłane przed delegalem, mogą być powodem problemów? Paranoikom dziękuję.
Przemyt jeśli z zagranicy, posiadanie jeśli z kraju.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.