Osobiście ćwiczę ze dwa lata, co prawda niezbyt regularnie i solidnie, ale efekty niezłe. Chcę przeprowadzić jakiś lekki 4 albo 6 tygodniowy, zależnie od samopoczucia i efektów, cykl na metanabolu. Mam też egistrozol, którego malutkie dawki mógłbym podjadać, co by cycki nie urosły, he he. Planowałem niską dawkę metanabolu, ze 20mg dziennie, oto pytania:
1. Będzie potrzebne coś na ten słynny odblok przy takim lekkim cyklu jak już go skończę?
2. Skąd wziąć legitny metanabol? Po wygooglowaniu 'sterydy' jest od cholery stron .biz, .co i innych, które mają cenniki i podany kontakt, ale jakoś trudno mi temu zaufać.
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
Examples of acquired causes of hypogonadism:
Opioid Induced Androgen Deficiency (resulting from the prolonged use of opioid class drugs, e.g. morphine, oxycodone, methadone, fentanyl, hydromorphone)
@dzonty właśnie mi to tak podejrzanie wyglądało, szukam dalej
@szpak123 pewnie i masz racje, ale ja ćwiczę w domu, więc ta opcja odpada
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
Teraz tylko pytanie czy jest sens brać go w tabletkach i łykać powiedzmy 100mg co dwa dni czy nie ma sensu?
Zdaje sobie sprawe, że iniekcja 50mg co drugi dzień była by mimo wszystko lepsza, ale na samą myśl o tak częstym kłuciu robi mi sie slabo...
Może te 100mg co 2 dni w zestawieniu z boldenonem i tak ta zajebisty efekt??
Dziwna dyskusja odnosnie skodliwości rc, a sterydów :nuts:
Rc'ki na dobrą sprawe nie wiadomo jak bardzo mogą skodzić (miałem przykład gdy po miksie hometa z 4-aco-dmt trafiłem erką na szpital...), a sterydy są dokladnie przebadane, skutki są znane, w miare bezpieczne dawkowania i okres stosowania jest znany
oraz znane są metody zapobiegania i ochrony przed skutkami ubocznymi czego zdecydowanie o RC nie można powiedzieć.
Inj trenobolon marki cyber to złoty gral kulturystyki nie ma podobno niczego bardziej pożadanego ja polecam inj
Wniosek: w dobrych rekach sa tak zdrowe, ze bylyby polecane przez Instytut Matki i Dziecka
dzonty pisze:ciekawe w jaki sposob trenobolon jest przebadany? Jezeli on nawet nie jest lekkiem....
Dokształciłem sie troche i jednak warto wybrać forme do i.m.
Nie cierpie sam sie kłuć, więc jeśli nie znajde jakiejś pielęgniarki to padnie na moją lube
Pójść do rodzinnego i wyjebać jaka jest sytuacja ? Wkręcić że już napierdalam i potrzebne będzie na odstawkę
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Teoretycznie dilerzy tez powinni to miec. W praktyce mnostwo ludzi napierdala bez odbloku i zyje.
Jak ktos sie wkreci w temat, to wali roczne cykle bez przerwy praktycznie.
Po 100 metki nie trzeba odbloku, amen.
Osobiscie wole miec swoje wlasne wlosy na glowie i nie wygladac na ciele jak malpa oraz miec jadra normalnych rozmiarow, wiec wybieram wolnosc od sterydow. Niektorzy maja to szczescie, ze sa niepodatni skutki uboczne.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.