dobrze by było robić mulungu z winem jak to się robiło z białym Lotosem ale coś czuje ,że w winie za mało alkoholu aby dobrze wyciągał alkaloidy,a było by dobrze jakby taka nalewka wyszła ,przynajmniej alkohol by tak nie przykrywał fazy
Natomiast jeśli chcesz czasem słabiej przyczilować a czasem mocniej to polecam zrobić osobno. Zawsze przecież można dolać sobie tej naleweczki z mulungu odpowiednią ilość do sytuacji ;)
Jak będziesz tak miły to daj później znać jak wyszło i jak robiłeś tą nalewkę (będziesz mielił korę czy wrzucasz całe kawałki i jak długo to wszystko trwało).
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Zgodzę się z tą nutą dysocjacji w mulungu. Wywar z 10g kory wprowadza niezdarność ruchów i jakieś takie znieczulenie jak 15-20mg MXE (przy małym doświadczeniu z MXE).
Natomiast w sumie nigdy mulungu nie uśpiło mnie skutecznie po stimach. Tutaj niestety 1-2mg etizolamu bywało niezastąpione. A to niedobrze, kiedy po tego typu rozwiązanie można tak łatwo sięgnąć ;)
Tylko eti- i midazolam, oraz oksa- (zdarzało się w uderzeniowych dawkach :d) i tetrazepam. I żadne z nich nie ma dla mnie właściwości rekreacyjnych. Po prostu jestem wyprany z emocji i robię głupie rzeczy.
Jeśli szukasz pierdolnięcia, czy po prostu przyjemności to odpuść sobie mulungu. Mnie mocno poskładała tylko raz i tylko podczas zasypiania, kiedy zgotowała mi najrealistyczniejsze hipnagogi w życiu. Niezbyt przyjemne choć na pewno ciekawe
Ale jeśli chcesz spróbować czegoś nowego to jak najbardziej polecam bo mimo pewnych podobieństw do innych dragów jest nie do podrobieniascaliłam AnnaS
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.