Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 811 / 5 / 6
Zrobiłem sobie niby liquid - rozpuściłem 40mg 4-F-BF w 7ml glikolu prop i 3ml gliceryny. Jak na razie się rozpuszcza to wszystko już chyba 5 czy 6 godzinę i dalej pływają drobinki 4-F-BF. Rozpuści się to kiedyś?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
^ podgrzej i trzasaj glikol .
wolna molekula
#mops
  • 314 / 4 / 0
Można też wapować zawiesinę, tylko nie masz wtedy równomiernego rozłożenia substancji, ale jak ostrożnie ciągniesz i dopasowujesz moc to powinno być ok, a w międzyczasie się samo rozpuści w tanku.
  • 191 / 8 / 0
Panowie jak zrobic nalezycie maczanke na 4 meo bf? Mam tego 300mg i niechce zmarnowac materialu. Mam aceton i podbial, badz szyszki chmielu.
Ostatnio zamiast zrobic maczane waporyzowalem z folii i poszlo 300mg w wieczor. Przy okazji jak sie prawidlowo wapuje minimalizujac straty? Wysoko nad ogniem? Folie zwinac w rulon czy zrobic ala chochle? Pozdrawiam
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 67 / 1 / 0
Nie syp na folie materiału, tylko zbieraj cienką warstwę ze scianek worka, prawie niewidoczna. Potem podgrzej malym plomieniem i jak tylko jasny dym zaczyna leciec wdychaj wszystko.
Folia zwinieta na 1warstwe. To moj ulubiony sposób byl. Jak za duzo sie sypnelo to straty wielkie
  • 183 / 4 / 0
Jaka dawka IV bez tolerki?
  • 3 / / 0
Celował bym w 0,5mg na pierwszy strzał albo nawet mniej. Zalecam podwójną albo nawet potrójną ostrożność w przypadku analogów F. jak i samego fenta. Razu pewnego po aplikacji sniffem ok. 1mg BUC-8 dostałem zapadki i po podaniu przez ratownika naloksonu dłuższą chwilę trwało zanim odzyskałem przytomność. Tolerancję wtedy miałem na ok. 4-5mg ale przesadzałem z częstotliwością dożutek i 1mg mnie prawie zabrał na tamtą stronę. Jak będziesz to strzelać to naprawdę uważaj.
"Zielone Maki na polskiej ziemi
Zamiast rosy piją młodą krew
Może i ty na te maki wyruszysz
Ale czy wrócić zdołasz też"
[/note]
ODPOWIEDZ
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.