Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
W porównaniu do Pente ,jak wygląda sytuacja ze schizowaniem się ?

scalono

Jak z motywacją po 4 CMC?
  • 172 / 11 / 0
Zależy. Co planujesz robić?
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Tylko i wyłącznie sniff .Jak z libido po tym cudeńku?
  • 172 / 11 / 0
Chodzilo mi raczej o czynności po aplikacji- dontego chcialem odnieść następną wypowiedź w kwestii motywacji.
Generalnie libido pp BK skacze :) ten niewiele się rozni
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 492 / 16 / 25
Po przerobieniu 1,5 g klefa przez dobę, nie chcę mieć w tym życiu już do czynienia z ketonami. Libido owszem podniesione, aż nad to. Mózg przełącza się na tryb 'więcej i lepiej' dla tego doznania erotyczne po ketonach są bardziej zgubne niż same substancje - rozwijał nie będę, każdy ketoniarz wie ocb. Jebane godzinne podniecenie a potem 10x gorszy zjazd. Może po prostu to nie dla mnie sport.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1628 / 196 / 0
Nie wiem kim trzeba być, żeby brać się za to coś świadomie i po przeczytaniu tematu. Ja miałem tą nieprzyjemność testować to dopiero gdy temat raczkował i po jednym posiedzeniu nie ma mowy żebym chociaż pomyślał o tym związku jeszcze raz.

Trzydzieści minut eufori kłócącej się z agresją i poddenerwowaniem. I tak za każdym poprawieniem, a były chyba dwa. Potem zjazd jakbym zjadł gram alfy i zatrucie organizmu z tygodniową biegunką i jedzeniem wszystkiego na siłe. Nie mówiąc o terrorze w nosie.

0/10, nie próbować.
  • 63 / 9 / 0
Przetestowałem już 20g+ i muszę powiedzieć, że różnice między sortami są diametralne, np. brązowy i różowy są spoko, gdzieśtam jest w tle nutka ala 3mmc ale np. przezroczysty krysztal to nieporozumienie. Z 3mmc tez byla spora rozbieżność w zależności od sortu ale tutaj jest to aż porażające (chyba, że ktoś sprzedaje coś innego jako 4-CMC - tego nie wiem, chemikiem nie jestem). W każdym razie jest to jakiś zamiennik 3mmc ale różnica między dobrą 3 a 4-CMC jest taka jak kiedyś między dobrym mefem a 3mmc.
  • 137 / 9 / 0
sort sortowi nie równy. nie pamiętacie jak za czasów 4-MMC były różne sorty? takie po których się śmierdziało, nie śmierdziało, bardziej kardiosrajne, mniej kardiosrajne? bardzo dużo zależy od sortu. Z 4-BMC ile zdań było podzielonych? Wszystko rozbijało się o sorty.
  • 172 / 11 / 0
4cmc zostało ochrzczone "reksiem" #potwierdzone
  • 1628 / 196 / 0
mikeleangelo pisze:
sort sortowi nie równy. nie pamiętacie jak za czasów 4-mmc były różne sorty? takie po których się śmierdziało, nie śmierdziało, bardziej kardiosrajne, mniej kardiosrajne? bardzo dużo zależy od sortu. Z 4-BMC ile zdań było podzielonych? Wszystko rozbijało się o sorty.
To wiadomo, że sort sortowi nie równy i ja miałem to nieszczęście trafić na ten "trujący". Z wyglądu ni to brązowe, ni to żółte - coś pomiędzy, mokre i waliło kiszakami. Dopóki nie zniknie z rynku ten badziewny sort radzę się wstrzymać.

A z kolei skoro ten jasny kryształ jest pomyłką to zostaje polowanie na różowy jak ktoś bardzo chce tego spróbować, lub czekanie na nową partię.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.