Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 373 / 14 / 0
pewnie jak wszystkie halogenowe pochodne ;]
4 jak dla mnie o wiele lepsza i mocniejsza, obie żrące, działają równie krótko, ogólnie szkoda zachodu.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 217 / 37
Kardiotoksyczność na wysokim poziomie, jeszcze te metabolity na dodatek. Lepiej kupić sobie coś bardziej lekkostrawnego ;)
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 137 / 10 / 0
zastąpi 4-BMC? :)
  • 373 / 14 / 0
inny profil działania ma niż 4bmc
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 295 / 3 / 0
jacekk90 pisze:
Boskie jeśli ktoś przewlekłe choruje na zatoki. 2 największe BC niestety zareagowały z grudą, której sobie odmówiłem wcześniej i reakcja ruszyła. Gazy które się uwalniają z artykułów R-C są wybuchowe i mogą zapalać się same. Każdy inna chemię ma w domu. U mnie po wywietrzeniu po parowanej Alfie i oczekiwaniu 12h tylko poprzez pocieranie (byćmoże reakcji z tuszem na kartce) iskrzy. Po czasie większe rozbłyski widziane przy suficie.

istnieje po to by sprawdzać jakie gazy powstają z tych chemikaliów.

PO OTWARCIU OPAKOWANIA TYLKO NA ŚWIEŻYM POWIETRZU MOŻNA TO TRZYMAĆ!

Reaguje z plastikiem. Chyba tylko tym tanim. Rozgrzewa sie.
Ale ty jesteś pojebany.. O ja pierdole co za bzdury.. 8-( 8-(
Iskrzy to Ci przed oczami od tego ćpania :nuts: :nuts: . Iskrzy Ci materiał po wrzuceniu go na papier lol? Co jest kurwa wybuchowe?
Reaguje z plastikiem? HAHA plastik to określenie na tysiące substancji sztucznych. RC są dostarczane w woreczkach polietylenowych ( tak to też plastik) i nic się nie rozgrzewa

Post leci do cooltowych :D Mistrz Co to wgl znaczy 'parowana' alfa? Jakie kurwa uwalniane gazy, toć to prawie nie jest lotne..

WCIĄGANIE ketonów nowym lekarstwem na zatoki! Laryngolog kurwa haha
ohohosialalala
  • 4807 / 270 / 0
jacekk90 pisze:
U mnie po wywietrzeniu po parowanej Alfie i oczekiwaniu 12h tylko poprzez pocieranie (byćmoże reakcji z tuszem na kartce) iskrzy. Po czasie większe rozbłyski widziane przy suficie.
To są omamy wzrokowe i objawy paranoi. Specjalnie pogrubiłem wyjątkowo irracjonalną wypowiedź. Pal alfę dalej a uwierzysz w każdy chory przekaz który zafunduje Ci wyniszczony umysł.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 227 / 5 / 0
Dajcież już spokój gościowi. To przecież było barwne przedstawienie "ostrości" substancji ;)
  • 137 / 10 / 0
Kurde zdajcie ktoś normalną relację :) Dawki oral, anal, iv, sniff, czas działania itd. Powtarzanie, że chlor i toksyczne to już jest w prawie każdym poście. brefedron jest z bromem i też jebie nos i zatoki i pierdolenia było co nie miara a potem i tak wielu ludzi się przekonało po czasie.

Może ktoś rzetelnie opisać 3-CMC? Najlepiej ktoś kto z nie jednego gara jadł. Profil działania itd.

Dziękuję z góry.
  • 4807 / 270 / 0
Profil działania dla doświadczonej osoby opiszę jako "nic ciekawego" i "słabizna". Mniej zajechani mówią coś o stymulacji i euforii przez jakiś czas. Wszystko jest w wątku.

Żadna kosa to nie jest i substancja nie zdobyła popularności.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 137 / 10 / 0
a można jakoś to odnieść do 4-BMC ?

http://wolnamolekula.info/3-cmc-metakle ... h-euforie/ opisują bardzo pozytywnie i podobnie do brefedronu albo nawet i nieco mocniej. Wierzyć w ten artykuł?
ODPOWIEDZ
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.