Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1329 / 59 / 0
Wczoraj 60mg, przy czym wcześniej 10mg diazepamu, 2 piwa, lufa trawy i 4mg flubromazepamu. Efekt jak po mocnym najebaniu, szedłem z łóżka do lodówki i po drodze się wywracałem i chwytałem ścian ajwaj. Leżałem na łóżku i w głowie prowadziłem rozmowę z jednym kolegą i było to na tyle realne, że na głos zaczynałem mu odpowiadać, po czym otwierałem oczy i zdawałem sobie sprawę, że leżę sam w łóżku ^_^ Zdaje mi się, że ktoś w tym temacie pisał o waleniu tego w nos. Taka droga podania ma jakieś plusy (poza samyf faktem tego, że przeciętny ćpun odczuwa przyjemność mogąc coś wciągnąć do nosa), czy normalnie łykać?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 8 / / 0
dlaczego to na mnie nie działa ? wczoraj 22 6 tabletek 60mg + po 2h 30mg nosem = zero efektów, rano sie obudzilem to mi sie w glowie krecilo zarzuciłem 5 tabsow 50mg i znowu zero działania a lekow z pol roku zadnych nie bralem nawet antybiotykow czy witaminy c : (
  • 887 / 11 / 0
Mam super sposób odstawienia baklofenu, szybka redukcja dawek + zamurowanie się w pokoju z kanna i benzo, polecam. Narazie idzie znakomicie...
  • 410 / 19 / 0
Kusi mnie ten Baklofen. Ale jak czytam, że trzęsie juz po 3 dniowym ciagu to aż się boje. Jak to możliwe, że to bardziej niż benzo?
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 81 / 0
^bo baklo dziala na gaba-b , tak samo jak gbl, a ten receptor jest szalenie wrazliwy na rozregulowanie i dlatego nie trzeba brac dlugo, zeby czyc objawy odstawienne.

Po 3 dniach na baklo nie będziesz sie trząsł, ale ogólnie nieciekawie już będzie, no zwałka taka przez ok 3 dni. Nie ma sensu baklofenu brać dzień po dniu, bo zwała się ciągnie długo, a i efekty nie są aż tego tak warte, ew mieć benzo. Wóda też dobrze zakrywa objawy odstawienne baklofenu.

Baklofen to jest elegancka sprawa do wrzucania okazjonalnie.

Mixuje się też bardzo dobrze z psychodelikami, dysocjatami , stimami , % , ale z gblem ni huja, nie łaczyć.
  • 3363 / 356 / 0
Nie trzesie po 3 dniowym ciagu. Po prostu bedziesz sie chujowo czul przez jeden lub dwa dni. Ludziom to przepisuja na cale zycie i jakos sie nie trzesa jak pomina dawke.

Tak, potwierdzam, baklo jest swietne jako podkladka do roznych miksow. Nie laczylem nigdy z GABAergikami bo nie chce zgona, ale laczylem ze stymulantami i psychodelikami. Polecam. Dodaje takiego pluszu w tle, milego rozlunienia.
  • 1329 / 59 / 0
2 dni na tym byłem, raz 60mg, na drugi dzień 80mg + 4mg flubro + jedna rolka + mj + 100ml wódki. W sumie jak bomba była to było fajnie, wg mnie dosyć podobne do alkoholu, poprawione samopoczucie itd. Po załadowaniu lekkie chwianie, trochę głośniejsze gadanie ale ogólnie zachowywałem się w normalny sposób i nie wyglądałem na naćpanego. Tylko w oczach się strasznie dwoiło, dużo bardziej niż po alkoholu. Problem lekki wystąpił po doładowaniu flubro, diazepamu, wódki i mj. Chwilę fajnie, a potem mnie odcięło w dziwnej pozycji. 12h godzin snu i ledwo się dobudziłem, zamykając oczy obawiałem się, że zasnę. Do tego mam wrażenie, że odczuwam coś w rodzaju kaca po tym, raz wymiotowałem, poza tym takie trochę wypranie z siły (chociaż to może przez całokształt). Żeby przetrwać dzień po i nie odlecieć, musiałem się ratować amfetaminą, bo 3 mocne kawy w ogóle nie pobudziły i co chwilę się łapałem na tym, że zasypiam. Niby fajne, ale lepiej ostrożnie z tym.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 545 / 8 / 0
Maniacal pisze:
Kusi mnie ten Baklofen. Ale jak czytam, że trzęsie juz po 3 dniowym ciagu to aż się boje. Jak to możliwe, że to bardziej niż benzo?
Nie rób ciągu to nie będzie trzęsło. Okazuje się, że jednak nie na każdego działa, niektórzy narzekają na baclo. Mój kumpel w ogóle nie czuł, żadnej euforii, a próbował już sześć razy. Jeśli o mnie chodzi to najlepszy poprawiacz humoru i confidence booster jaki jest. świetny lek.
Luk.low@interia.pl
  • 1329 / 59 / 0
Ja w sumie też nie czułem żadnej euforii, o której ludzie pisali w tym wątku. Raczej takie zobojętnienie połączone z lekko podbitym samopoczuciem i taką pijacką wesołością. Ale wg moich odczuć z tych rzeczy to benzo/alkohol/benzo z alko są bardziej rekreacyjne.
  • 887 / 11 / 0
Dla mnie to pigułka szczęścia i energii (oczywiście nie w ciągu) 2x tabletki 25mg podnoszą mnie z największego dołka w dodatku mam wrażenie że moje myślenie jest bardziej "normalne" nie wiem jak to ująć, skutków ubocznych nie odczuwam. Tylko że ja mam za sobą dużo ciągów na GBL więc na pewno na osobę której mózg jest w lepszym stanie niż mój będzie działał inaczej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.