4 jak dla mnie o wiele lepsza i mocniejsza, obie żrące, działają równie krótko, ogólnie szkoda zachodu.
jacekk90 pisze: Boskie jeśli ktoś przewlekłe choruje na zatoki. 2 największe BC niestety zareagowały z grudą, której sobie odmówiłem wcześniej i reakcja ruszyła. Gazy które się uwalniają z artykułów R-C są wybuchowe i mogą zapalać się same. Każdy inna chemię ma w domu. U mnie po wywietrzeniu po parowanej Alfie i oczekiwaniu 12h tylko poprzez pocieranie (byćmoże reakcji z tuszem na kartce) iskrzy. Po czasie większe rozbłyski widziane przy suficie.
istnieje po to by sprawdzać jakie gazy powstają z tych chemikaliów.
PO OTWARCIU OPAKOWANIA TYLKO NA ŚWIEŻYM POWIETRZU MOŻNA TO TRZYMAĆ!
Reaguje z plastikiem. Chyba tylko tym tanim. Rozgrzewa sie.
Iskrzy to Ci przed oczami od tego ćpania :nuts: :nuts: . Iskrzy Ci materiał po wrzuceniu go na papier lol? Co jest kurwa wybuchowe?
Reaguje z plastikiem? HAHA plastik to określenie na tysiące substancji sztucznych. RC są dostarczane w woreczkach polietylenowych ( tak to też plastik) i nic się nie rozgrzewa
Post leci do cooltowych :D Mistrz Co to wgl znaczy 'parowana' alfa? Jakie kurwa uwalniane gazy, toć to prawie nie jest lotne..
WCIĄGANIE ketonów nowym lekarstwem na zatoki! Laryngolog kurwa haha
jacekk90 pisze:U mnie po wywietrzeniu po parowanej Alfie i oczekiwaniu 12h tylko poprzez pocieranie (byćmoże reakcji z tuszem na kartce) iskrzy. Po czasie większe rozbłyski widziane przy suficie.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Może ktoś rzetelnie opisać 3-CMC? Najlepiej ktoś kto z nie jednego gara jadł. Profil działania itd.
Dziękuję z góry.
Żadna kosa to nie jest i substancja nie zdobyła popularności.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
http://wolnamolekula.info/3-cmc-metakle ... h-euforie/ opisują bardzo pozytywnie i podobnie do brefedronu albo nawet i nieco mocniej. Wierzyć w ten artykuł?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.