Poza tym miałem kilka razy sny o ćpaniu :nuts: Brałem tam niby heroinę, kokainę (których nigdy nie brałem więc pewnie inaczej działają) i różne inne rzeczy które miały swoje dziwne nieistniejące nazwy i to w jednym śnie po kolei różne środki :cheesy: To było poprostu rozpierdalające uczucie, szczególnie brać jeden po drugim 8-(
Czyli ogólnie podsumowując to najlepiej jest nauczyć się wywoływać takie stany samemu, szczególnie, że skoro i tak już je śniłem to pewnie mógłbym i drugi raz sobie to przyśnić gdybym potrenował ^_^ Poza tym dobrą fazę po normalnym narkotyku też pamięta się jak przez sen...
Oczywiście nie rozwiązuje to problemu nudnych popołudni <_< No zazwyczaj sny są denne albo się ich nie pamięta itp :-/ W takim wypadku trzeba szukać sobie jakiegoś środka chemicznego albo lepiej pomedytować, no ale można całe życie medytować i do niczego nie dojść, więc lepiej poszukać już tego narkotyku i używać go z rozwagą.
Osobiście nie wytypowałem jeszcze idealnego narkotyku bo mam za mało doświadczenia. Napewno MJ i DXM są przyjemne i browar od czasu do czasu bez którego nie da się żyć (ale jeden-dwa, a nie jakieś melanże i ciągi) ;-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
neta pisze:ale nie byloby piekniej gdyby ludzie nie byli tak ubezwlasnowolnieni przez grudy,krysztalki,papierki,mak,stof
A dla tych, którzy nie mają aktualnie nic do robienia, proponuje spis substancji, całkowicie legalnych(nie wiem ile z nich jest tutaj opisanych):
http://rs135.rapidshare.com/files/24120 ... srodki.rar
:)
:)
Dla mnie jedno z największych doświadczeń w życiu, coś wspaniałego. Jednak pamiętajmy, że przecież świat jest zły, a ona rozkłada go na czynniki pierwsze.
Z istniejących rzeczy najbliżej ideału jest dlamnie 2 c-b (czyli zapewne meskalina powala na łopatki). Forma spozycia nie kłopotliwa, brak dolegliwości towarzyszących i skutków ubocznych. Cudowny świat dziecka, dużo pozytywnej energii życiowej, mały budowniczy bob filipek odkrywca. Słodycz sama.
I dodatkowy punkt za to, że jest ciężko dostępne co nadaje taki lekko utopijny, soma-tyczny akcencik.
Miodzio.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.