Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
wiec wypierdalac mi z durnym gadaniem, ze bieganie, bo kurwa bym Was zabiegal!
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
to, to i jeszcze raz to
jeżeli masz jakieś doświadczenie z bieganiem to jak najsztybciej do tego wróć, o ile nie chcesz skończyć jako żywe gówno
Prędzej czy później jak jesteś "czegośmanem" to i tak sobie walniesz.
Przy wenli b.łatwo pierdolą się wszystkie pozytywne skutki i jest jeszcze gorzej niż bez niej i to dużo dużo gorzej. Przechodziłem to kilka razy, lekarz oczywiście nic nie ostrzegał o takich skutkach ubocznych. Najgorsze jest to, że ćpanie może zamaskować te skutki uboczne albo nawet nawrócić na dobre tory lek (ja tak miałem po jebnięciu deksa w dużej ilości) jakieś odblokowanie takie kilkakrotnie. Oczywiście nie pisałbym jako o odblokowaniu, gdyby nie to, że lek działał normalnie po ustąpieniu substancji, aż do następnego jebnięcia i tak w kółko. Te skutki uboczne są naprawdę nie fajne.
Jeśli ktoś zna jakiś lek pomagający na fobie czy depy przy którym można normalnie próbować ograniczać swoje uzależnienie to niech poleci, bo to co się odpierdala to coś w stylu: damy panu teraz takie leki, ale niech pan nic przy nich lepiej nie bierze. Ohhh jakie to było proste.
bywa ok, ale jeszcze nie jest
Serotonin pisze:2 lata nieustannej bomby i starasz się o dziecko, współczuje temu dziecku już zawczasu.
Niezachwiana świadomość ze jesteś częścią spoleczenstwa i nie różnisz sie niczym od innych. O problemie którego nie ma wypoci tylko na forum. Jeszcze nie dotarli jak ćpanie zmienili Twoje zycie
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.