Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
Strangled Cat pisze:
Nigdy nie miałem żadnych nieprzyjemnych dolegliwości fizycznych po NEBie. Napisz może na pw jakie miałeś źródło tej substancji jeśli Ci zależy, ja polecam to wolnościowe.
Nie będę wywoływać wilka z lasu ;)
Sort biały puder.

Kiedyś parę lat temu miałem NEBa w kryształkach, ale za cholerę nie potrafię skojarzyć jak działał. Waliłem wtedy EPHa i inne stimy w ciągach i jak widać NEB mi nie przypasował.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
EPH to gówno w porównaniu do NEBa moim zdaniem. Tylko, że jest jeden problem - nie ma skąd wziąć prawilnego NEBa, a nie chce wywoływać wilka z lasu.

Ale japierdolee, jak sobie przypomnę 200mg sniffem... Speed najwyżej jakości, polecam, Bożena Dykiel.
  • 132 / 6 / 0
Dziwne, że jak zbiera takie pozytywne recenzje to trudno go znaleźć w rc kach. Przez pewien czas był w sklepie z zamkniętą rejestracją i dostałem sampla, ale mieszałem jeszcze z czymś więc nie wiem jak działa. Mam zamiar przetestować te subtancje. Można go porównać z metkatem i czy może być mocno neurotoksyczny jak inne bieda ketony?
  • 50 / 3 / 1
Podzielone opinie,u jednych wchodzi na serce u innych nie, coś vendorzy chyba w chuja walą kogoś. Z leśnego sampla 250mg którego dostałem poszło ok 80mg, wjechało mocno na serducho-bardzo przeszkadza. Poza tym tylko pobudzenie, euforii zero i libido zero(a po ketonach zawsze mnie rozrywa)
  • 66 / / 0
Czy ktoś już może miał doświadczenia z analogiem neba czyli nbb?????
  • 132 / 6 / 0
Tak, testowałem i neba, którym raczył poczęstować mnie kumpel w dość IMHO małych dawkach. Zapowiada się bardzo ciekawie, większy ogląd będę miał jak przyjdzie pan listonosz.
Wcześniej z braku zamówiłem NPP 2-IPP (bo chyba o to Ci chodzi). Tego trzeba walić objętościowo porządne szczury i to jest okrutne bo wali po prostu tynkiem i czuć fluor no i jak się z tym przemęczymy to wtedy jest wystrzał dość porządny, wydaję mi się że NEB lepszy. ale więcej zdam relacji jak porównam obie substancje

Doczekałem się swojego NEBa i w porównaniu z rzekomym analogiem jest o N(i)EBo lepszy. Pierwsze próby i czuć namiastke metkata :-D ale chyba po 2 worach tolerkę sobie wyrobiłem. No i straszna bezsenność do minus tej substancji
  • 301 / 7 / 0
legalne to jeszcze w Polsce?
  • 1342 / 48 / 0
Niestety nie... dobrze by było gdyby pojawił się jakiś sensowny analog. Dla mnie NEB spokojnie wygrywa z dostępnymi teraz amfetaminami (2-FA, 3-FA), a mix z B-F'em był wyborny.
SESH
  • 132 / 6 / 0
Niestety nie
  • 1928 / 442 / 4
Strangled Cat pisze:
Niestety nie... dobrze by było gdyby pojawił się jakiś sensowny analog. Dla mnie NEB spokojnie wygrywa z dostępnymi teraz amfetaminami (2-FA, 3-FA), a mix z b-f'em był wyborny.
potwierdzam, chociaż obecnie dostać dobrego NEBa to loteria - ale raz na jakis czas się trafi - jest po prostu TO COŚ czego brakuje obecnym biedaketonom czy amfetaminom
DXM
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.