Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 245 / 13
To normalna sprawa, że dzieciak skojarzył to z czymś złym bo:

1 - nie widział nigdy, żeby ktoś takie coś robił
2 - "wujek" pewnie się kitrał po kątach i robił miny rodem z Breakin' Bad "oooo jak mi dobrzeeee" po kresce
3 - pewnie sam sobie posypał (cukru oczywiście) i się poryczał bo go bolało (no a "wujek" to jednak robił)

Logiczne ya?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 177 / / 0
Straciłem przyjaciółkę.
  • 44 / / 0
2 ziomków w ośrodkach
1 przyjaciel sie powiesił ale to wina ćpania i dilownia bo w niezłe długi sie chłopak wrypał i nie wytrzymał psychicznie...
Uwaga! Użytkownik HappyDay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Kto z Was kumał Igę? Katowice, Chorzów? RIP....
  • 492 / 16 / 25
Jedna dziewczyna mnie zostawiła, ale to mniejsza strata. Miałem ziomka co z nim dużo przeżyłem. Nie jedną noc przećpaliśmy i nie jeden problem pokonaliśmy razem. Ogólnie byliśmy mega zgrani tylko, że ja w pewnym momencie przystopowałem gdy wiedziałem że przesadzam, On nie. Skończyło się tak, że najpierw zaczął kraść bo nie miał już na ćpanie, później jak go przyjebali to próbował mnie w to wmieszać. Pare miesięcy włóczyliśmy się po sądach, potem go wjebali na siłe do ośrodka dla narkusów, a jak wyszedł to znowu zaczął ćpać aż w końcu się powiesił. Historia może nie jakaś wyjebana, ale nie mniej przestrzegam przed znajomościami opartymi tylko i wyłącznie na ćpaniu.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 36 / / 0
Straciłem jedną laskę przez alkohol(plus mj chociaz o tym nie wiedziala gdy bylismy razem, jednak pozniej wszystko sie wydalo i nie bylo opcji powrotu).
Pozatym gdy coś biorę, widzę jak bardzo oddalam się od bliskich mi osób. Więc staram się brac z głowa.
  • 55 / / 0
nigdy, nikogo, nie wiem, może jacyś dalsi znajomi odeszli, ale pewnie i tak zniknęli by z mojego życia. z bliskich kumpli i przyjaciół to nikt. kilku zyskałam.
"Przywieź mi obrazki ładne, książki mądre i słodycze albo landrynkową piękną śmierć... "
  • 119 / 4 / 0
Dziewczyna, którą naprawdę kochałem i mnóstwo znajomych.
  • 113 / 16 / 0
Ludzi żadnych nie "miałem", w sensie jakichś bliższych relacji, miałem swoją niby-paczkę znajomych, z tej paki dwóch pod ziemią przez alko i jedna koleżanka przez mefa.
  • 343 / 19 / 0
wszystkich bliskich znajomych/przyjaciół
za to jak zaczałem cpac to weszli nowych któryś dzisiaj też de facto nie ma
bywa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.