4 jak dla mnie o wiele lepsza i mocniejsza, obie żrące, działają równie krótko, ogólnie szkoda zachodu.
jacekk90 pisze: Boskie jeśli ktoś przewlekłe choruje na zatoki. 2 największe BC niestety zareagowały z grudą, której sobie odmówiłem wcześniej i reakcja ruszyła. Gazy które się uwalniają z artykułów R-C są wybuchowe i mogą zapalać się same. Każdy inna chemię ma w domu. U mnie po wywietrzeniu po parowanej Alfie i oczekiwaniu 12h tylko poprzez pocieranie (byćmoże reakcji z tuszem na kartce) iskrzy. Po czasie większe rozbłyski widziane przy suficie.
istnieje po to by sprawdzać jakie gazy powstają z tych chemikaliów.
PO OTWARCIU OPAKOWANIA TYLKO NA ŚWIEŻYM POWIETRZU MOŻNA TO TRZYMAĆ!
Reaguje z plastikiem. Chyba tylko tym tanim. Rozgrzewa sie.
Iskrzy to Ci przed oczami od tego ćpania :nuts: :nuts: . Iskrzy Ci materiał po wrzuceniu go na papier lol? Co jest kurwa wybuchowe?
Reaguje z plastikiem? HAHA plastik to określenie na tysiące substancji sztucznych. RC są dostarczane w woreczkach polietylenowych ( tak to też plastik) i nic się nie rozgrzewa
Post leci do cooltowych :D Mistrz Co to wgl znaczy 'parowana' alfa? Jakie kurwa uwalniane gazy, toć to prawie nie jest lotne..
WCIĄGANIE ketonów nowym lekarstwem na zatoki! Laryngolog kurwa haha
jacekk90 pisze:U mnie po wywietrzeniu po parowanej Alfie i oczekiwaniu 12h tylko poprzez pocieranie (byćmoże reakcji z tuszem na kartce) iskrzy. Po czasie większe rozbłyski widziane przy suficie.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Może ktoś rzetelnie opisać 3-CMC? Najlepiej ktoś kto z nie jednego gara jadł. Profil działania itd.
Dziękuję z góry.
Żadna kosa to nie jest i substancja nie zdobyła popularności.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
http://wolnamolekula.info/3-cmc-metakle ... h-euforie/ opisują bardzo pozytywnie i podobnie do brefedronu albo nawet i nieco mocniej. Wierzyć w ten artykuł?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.