Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Negatywne Wibracje pisze:Mój życiowy rekord-1okg+, z 67 na 77kg w niecałe trzy tygodnie. Jasne powiecie, woda i treść jelitowa w większości, ale po odstawce spadła do 74kg i się trzyma.
Miłej narkomanii. :hug:
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
przepioreczka pisze:Pytanie do kobiet: Czy GBL ma jakiś wpływ na okres? konkretnie o spóźnienia ewentualnie brak.
PS. Sorry, nie mogłem :p
Sekatorus pisze:Oczywiście, że ma! Tak najogólniej, to wszystko zależy od tego, co się robiło po spozyciu...przepioreczka pisze:Pytanie do kobiet: Czy GBL ma jakiś wpływ na okres? konkretnie o spóźnienia ewentualnie brak.
PS. Sorry, nie mogłem :p
Heh bardziej mi chodziło o działanie na organizm :-)
Po spożyciu nic się nie robiło co mogłoby doprowadzić braku okr.
Negatywne Wibracje pisze:Mój życiowy rekord-1okg+, z 67 na 77kg w niecałe trzy tygodnie. Jasne powiecie, woda i treść jelitowa w większości, ale po odstawce spadła do 74kg i się trzyma.
Ale mozliwe tez ze genetycznie masz teraz "zmężnieć".
przepioreczka pisze:
Heh bardziej mi chodziło o działanie na organizm :-)
Po spożyciu nic się nie robiło co mogłoby doprowadzić braku okr.
Przepioreczko, ja Ci tylko tak ze swego doświadczenia moge i to niewielkiego. GBL wplywu na okres nie ma. Jak go nie mialem, tak nie mam :-P
Edytka: A tak serio to jeśli z kimś sypiasz, to zrób sobie test - 7PLN w aptece? Jeśli nie sypiasz, to tym bardziej się nie przejmuj, to normalne że czasami może się opóźnić nawet kilkanaście dni. Kobiety tak mają.
Tylko zaznaczam, że to nie było 24/7, tylko od czasu do czasu. No, dobra, bardzo bardzo rzadko szły "ciągi" 1-2 dniowe.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.