I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jest o tym sporo na forum, skorzystaj z opcji "szukaj" =P
§h¶ôňgĽéĐ.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Bardzo wątpię, żeby to było coś BZP/TFMPP/MeOPP/pFPP które się sprzedaje jako składnik 'funk pills', to nie są przecież nasionka, tylko kapsułki z ziołami. więc jak na mój gust, to może być jakaś roślina zawierająca LSA, dokładnie tak jak napisał vart
[ external image ] podobne?
Dziwi mnie tylko dawkowanie, na pewno jedno nasionko wilca purpurowego nie wystarczy żeby się 'wygrzać'.
jak ktos nie jest tlustym skurwielem tylko kolezanka ktora wazy ze 40... nawet prawdopodobne, jezeli to pozadne nasienie
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.