Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
To porównanie do spalenia sie kanna widze że i u was sie potwierdza, a myślałem że tylko mnie tak zajebało bo przesadziłem. Ale z tego co widać u innych testerów dokładnie ta sama sytuacja :cheesy: Myśle że w małych dawkach wymieszane z dopaminowym stimsem - jak najbardziej.
Jeżeli próbowaliście MDA to weźcie pod uwagę że 5-Me-MDA wyzwala 5x mocniej serotoninę, przy czym noradrenalinę kilkukrotnie słabiej nie pamiętam już, a dopaminę około 10x słabiej.
MDA = idealne kurwa proporcje wyzwolonych neuroprzekaźników (jak dla mnie nie ma nic lepszego, o lepszych proporcjach DA:SE:NE)
5-Me-MDA = bardziej podobne do takiego 5-MAPB jeżeli chodzi o proporcje neuroprzekaźników.
CEVy, OEVy, zmiany wizualne, halucynacje dźwiękowe to prawidłowe elementy fazy :finger:
Serotoninowy zapierdol po empatogenach = zawsze pojawiające sie te efekty w mniejszym lub większym stopniu.
A co do dawkowania to te 30mg jako górna granica rekreacyjnej dawki nie wziąłem z dupy. 150mg MDA to dla mnie dawka bardzo mocna, na górnej granicy "rekreacji". Stan idealny, ale na przykład z perspektywy czasu to za gruby zeby iść tak na impreze między ludzi. Skoro to to wyzwala 5x mocniej serotoninę to zmniejszyłem tą dawkę 5-cio krotnie czyli do 30mg. Na prosty rozum, więcej już z tego nie wyciągnę niż te 30mg, zwiększenie dawki podwyższy tylko poziom sero do leveli na których jest zdecydowanie za mocno i robi sie nieprzyjemnie.
Jak teraz o tym tak pomyślałem to idealną rzeczą która uzupełniałaby ilościowo te braki w DA i NE jest klasyczna amfetamina. amfetamina - rozpierdol na DA, spory poziom wyrzutu NE i bardzo słabe działanie na SE - pasowałaby git. Ale wiadomka że dla vendora to nie rozwiązanie bo to nielegalne.
pewnie powtórzę zabawę z tym jeszcze raz ale na pewno w innych set&settings bo akurat u rodziców byłem wczoraj zarzucając to, to do szpitala mnie chcieli wieźć.
Może faktycznie gdzieś na trip do lasu, mniejsza dawka i bez palenia kanna w trakcie.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
#mops
#mops
Zjebałem trochę wczoraj też bo na koniec zajebałem 20 mg flubromazepamu i do teraz mam problem z prostym chodzeniem. A rano co to było... lepiej się nie chwytać za wszystko co jest pod ręką.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.