Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Ja, X.Y. von Pilleater Pigułożerca, obywatej Stanów Zjednoczonych Psychedelicznej Świadomości oraz Polski wspaniałego kraju, życzę wszystkiego najgorszego polskiemu rządowi, wszystkim posłom-osłom i senatorom, prezydentowi z premierem, komendantowi komendy głównej Policji w Warszawie, wszystkim policjantom i komendantom komisariatów rejonowych, okręgowych, powiatowych i wojewódzkich na terenie Polski. Wszystkim kuratorom, prokuratorom, oskarżycielom, sedziom i sędzinom, wykładowcom i nauczycielom we wszystkich akademiach policyjnych życzę utraty pracy i wjebania się w heroinę.
Kurwom policyjnym, społeczniakom i frajerom trzymających z psiarnią życzę koszmarów nocnych, długiej bolesnej i okrutnej śmierci. Życzenia przesyłam również ówczesnym pomysłodawcom zdelegalizowania narkotyków. Kogo nie objąłem życzeniami a powinienem, tego najmocniej przepraszam!

Moje o jeden dzień spóźnione życzenia składam z okazji dziesiątych urodzin popierdolonej pojebanej i ochujałej ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii, przez którą cierpię ja i wielu moich mniej i bardziej hyperrealnych przyjaciół i przyjaciółek. Cierpią również ci, którym nie dane było spotkać się z tymże wyjebanym w kosmos, największym w Polsce serwisem informacyjnym, umozliwiającym nam wymianę informacji i poszerzanie wiedzy w jakże ważnej dla nas dziedzinie życia.

A wam drodzy ćpuny, narkomany pospolite, palacze konopii, wciągacze białego ściewrwa, lekomani, neoszamani, podróżniczy życzę taniego dobrego skuna, pierwszej klasy nosa, apteki co 10m, udanych czarów, odległych podróży, piguł zawierających MDMA bez żadnych wypełniaczy o łącznej wadze 10kg na głowę, oraz wszystkiego co byście sobie zażyczyli. Życzę wam również abyście umiejętnie wciskali kity podczas lipy na psiarni, małych wyroków i zero konfliktów z naszym pojebanym prawem.

Szczególne podziękowania serwisowi HyperReal - zajebiście, że jesteście.

Gorąco pozdrawiam forumowiczów.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1558 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blefujesz »
pilleater pisze:
A wam drodzy ćpuny, narkomany pospolite, palacze konopii, wciągacze białego ściewrwa, lekomani, neoszamani, podróżniczy życzę taniego dobrego skuna, pierwszej klasy nosa, apteki co 10m, udanych czarów, odległych podróży, piguł zawierających MDMA bez żadnych wypełniaczy o łącznej wadze 10kg na głowę, oraz wszystkiego co byście sobie zażyczyli. Życzę wam również abyście umiejętnie wciskali kity podczas lipy na psiarni, małych wyroków i zero konfliktów z naszym pojebanym prawem.

Szczególne podziękowania serwisowi HyperReal - zajebiście, że jesteście.
Wzruszyłeś mnie :'( ... dołączam się do życzeń!!
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2007 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Wzruszyłeś mnie :'( ... dołączam się do życzeń!!
ja także. Jebac policje, miłować hyperreal i całą rodzine jego :)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Az chce sie powiedziec: Amen :D
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Amen kurwa! Amen! :D
Exhausted with the mundane
Simplicity means no longer plain
Strugglin' with the insane
Darkness and warmth
The obvious and mysterious
Magical colors, mythical shadows
Half thought with no meaning
They label me insane
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
Czemu żadna gazeta, radio, TV nie mówili że walka z narkotykami w Polsce trwa od 10 lat a przez to narkotyki staniały od 20% do 50%. Coraz więcej ludzi pali, wciąga, daje w żyłę a prawo polskie dalej psuje sprawę chociaż inne kraje UE powoli ale systematyczne dążą do legalizacji...??
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate_ »
Pan Prezes pisze:
Czemu żadna gazeta, radio, TV nie mówili że walka z narkotykami w Polsce trwa od 10 lat a przez to narkotyki staniały od 20% do 50%. Coraz więcej ludzi pali, wciąga, daje w żyłę a prawo polskie dalej psuje sprawę chociaż inne kraje UE powoli ale systematyczne dążą do legalizacji...??
Dlaczego??
odpowiedź raczej prosta.. bo żyjemy w tej kurwa pojebanej w dupę Polsce, w której nie ma wolnych mediów, są one tylko narzędziem władzy, w której się tylko władzę chwali, a nie pisze obiektywnie, bo przyczepiają się zaraz do dupy, zmieniają redaktora na "bardziej wygodnego" i chuj. Kurwa i chuj! A dla całej ekipki rządzącej, życzę wam, aby w ciemnej alei wyruchał was w dupę nagrzany pedał. Coś, czego szczerze nienawidzicie. Dobrze wam? Chuj wam w dupy!
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zaker »
A kto by śmiał powiedzieć w mediach, że prohibicja narkotykowa jest zła? Zaraz rydzyki, gierychy czy inne kutasy zaczną prawić, że to niezgodne z dekalogiem etc... Dołączam się do życzeń. Ide ściągnąc za was buszka :*
Uwaga! Użytkownik Zaker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Pięknie powiedziane az lezka w oku sie kreci :o)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nie pozostaje mi nic innego niż dołączenie sie do życzeń :-) Pozdrawiam pijących % i ćpających#!
Wszystko co pisze jest wymysłem mojej wyobraźni....
ODPOWIEDZ
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.