Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 3 / 0
  • 32 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SempreWro »
  • 38 / / 0
1.nikotyna
2. Różne ketony
3. alkohol albo trawa
  • 561 / 40 / 0
1. GBL
2. etylofenidat
3. Noopept
  • 32 / / 0
x
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2015 przez paniprezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik paniprezes nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 16 / 0
Absolutny numer jeden - alkohol, a konkretnie wódka. Każda, gorzka, słodka, biała, kolorowa, byle miała pod te 40% mocy. Często także bimber.
Na miejscu drugim - Herbaty wszelkiego rodzaju.
A na trzecim - mefedron. Za legala waliłem w opór razem z wódą, teraz ciężko dostać, ale jak mam to napierdalam.
  • 495 / 22 / 0
Mimo wszystko alkohol, nikotyna i kofeina, chociaz zdarzyl sie rok, ze mef byl zazywany czesciej niz kawa.
  • 86 / 1 / 0
1. marihuana (5 gram dziennie to minimum)
2.alkohol (raz na jeden/dwa tygodnie w sporych ilościach)
2.Beta-ketony (raz w miesiącu i to małe ilości 0,5g żeby tolerki nie wyrobić, staram się trzymać tej zasady chociaż teraz sobie przysiągłem nie walić przez 2 miesiące zobaczymy czy mi się uda hehe :P)
  • 98 / 8 / 0
1. alkohol
2. nikotyna
3. alkohol

4. No i czasem jakieś sajko.
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
  • 71 / / 0
alko
GBL
mj

kolejność dowolna :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.