Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 74 / 0
Akhe pewnie jak w przypadku większości aspektów działania - to kwestia osobnicza, a do tego duży wpływ ma środowisko. Dla mnie najbardziej tęczowe było 25N, ale fajne kolory dawało też 25C.
LSD - Piękna i Bestia
  • 66 / 1 / 0
4-aco najbardzie wygina obraz, nawet mnie zdziwilo tak ogromne znieksztalcenie
  • 57 / 1 / 0
http://www.youcaring.com/medical-fundra ... age/321452

co o tym sądzicie? podobno ofiara 25i. wyglada to masakrycznie. ma ktoś konkretniejszego info ile zarzucil itd?
Benzofan
  • 443 / 6 / 47
25C czy C30 jest ciekawsze? Robiąc roztwór na spirytusie, da się zrobić kartony? Np. na zwykły papier wkropić 1mg/ml roztworu i odłożyć w suchym miejscu :)
Ktoś tak robił?
  • 35 / 1 / 0
1mg/ml to na pewno za dużo rozpuszczalnika, celowałbym w 20mg/ml, ma ktoś doświadczenie z tym?

zrobiłbym mix 25b/25c, ale nie wiem jak działają wzięte jednocześnie szukaj odpowiedzi tutaj - surv
  • 492 / 16 / 25
Lista forów ---> Chemia substancji psychoaktywnych ---> Syntezy ---> Laboratorium ---> Blottery. Tam pytej, mejbi enyłan help ju.
A w sumie to wiem, że LSD czasem jest gonione w kostkach cukru, kiedyś częściej ale teraz też. Pytanie czy z NBOMami to by się sprawdziło ? Zdegradowało by szybko, tzn ile by wytrzymało ? Jakby kupić np. 250 mg nboma jakiegoś i robić kostki po 1 mg to pewno bym nie zdążył ich wjebać nie ?
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 7 / / 0
HaszHaszowski pisze:
Lista forów ---> Chemia substancji psychoaktywnych ---> Syntezy ---> Laboratorium ---> Blottery. Tam pytej, mejbi enyłan help ju.
A w sumie to wiem, że LSD czasem jest gonione w kostkach cukru, kiedyś częściej ale teraz też. Pytanie czy z NBOMami to by się sprawdziło ? Zdegradowało by szybko, tzn ile by wytrzymało ? Jakby kupić np. 250 mg nboma jakiegoś i robić kostki po 1 mg to pewno bym nie zdążył ich wjebać nie ?
Moim zdaniem NBOMy najlepiej wchłaniają się na dziąsłach wiec szkoda zachodu z cukrem, lepiej rozkminić dobry sposób nasączania i mieć pewność, że wszystko będzie ok.

Ja mam za to inne pytanie. Orientuje się ktoś może czy w 25c jest różnica w mocy jeśli jeden jest dużo bardziej różowy na reversie od drugiego. Zastanawia mnie to ponieważ mam od dobrego vendora, który deklarował, że jest tyle ile ma być, a z kumplem "badając" doszliśmy do wniosku, że te bardziej różowe są o dziwo słabsze? Ale z drugiej strony może to być wina farby czy może cyklo na bloterze a moc jest dokładnie taka sama?
  • 129 / 10 / 0
wydaje wam sie tylko
  • 762 / 37 / 0
tripy które kończyły się przedawkowaniem sądze że startowwali zza wysokiej dawki
bezpieczniejszym jest naklejenie następnego, dojadamy jak poczujemy że faza opada.
wydłużamy lot, sądze że dla organizmów żywych masą krytyczną jest wychylanie ponad`5mg. tam tylko sine łapki i fioletowa poświata
  • 581 / 91 / 6
@up Dobrze rozumiem, że polecasz dorzucanie sajko? I to grupy która podobno receptory karze tolerką bardziej niż inne? Przecież to chyba bardziej niebezpieczne będzie. Pierwszy znaczek porobi jak trzeba, drugi (optymistycznie) o połowę słabiej, a stężenie w organizmie większe niż po 1,5 na raz. Większe stężenie = potencjalnie większe kuku. Ja kiedyś bawiłem się w dorzucanie tryptamin i żałuję straty materiału... Lepiej jechać dla bezpieczeństwa od mniejszych dawek w górę, ale do następnego razu poczekać aż tolerancja zejdzie, a nie dorzucać. Chyba, że tolerka chwyta mocno, ale rozkręca się długo, może wtedy miałoby to sens. Nie próbowałem eksperymentować z dorzucaniem NBOMe.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.