Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1168 / 53 / 0
[ external image ]

(1-​(5-​fluoropentyl)-​1H-​indazol-​3-​yl)(2,​2,​3,​3-​tetramethylcyclopropyl)methanone

Analog XLR11, cokolwiek by to nie było.
Dostępne już u nas.
Internet jest niesamowicie ubogi w informacje nt. tego kanna, więc proszę wszystkich zaznajomionych w temacie, o choć jakiś krótki opis działania.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 492 / 16 / 25
Na początek tygodnia zamawiam i będę robił maczane. Na ile się robi z takimi kanna co nic o nich niewiadomo ?
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1168 / 53 / 0
Jak masz wagę z dokładnością do 1mg, to zacząłbym od 5mg na 1g. Może to za dużo, może za mało, ale metodą prób, i błędów dojdziesz do właściwych proporcji.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Dawkowanie będzie podobne jak związku niżej i traktowałbym ten kanna tak samo.

5F-UR-144
144-t35730.html
  • 3959 / 148 / 0
XLR11 to fluorowy analog UR144 czyli jak wyzej, 5F-UR144.

Jako milosnik uerki sprawdzilbym ten kanna, mimo iz milosnikiem fluorowcow nie jestem. A to fluorowy analog, fluorowego analogu uerki, no ciekawe. :-)
niedojebanie genetyczne
  • 492 / 16 / 25
@eso. Dostaniesz priva jak już zrobię maczane :-D
  • 245 / 2 / 0
Najlepiej daj tu znać,wiele osòb jest ciekawych.
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 492 / 16 / 25
Znać dam jak najbardziej, taka moja powinność.
Pytanie czy wie ktoś gdzie na wsi szukać acetonu ? Sklepy typu anatol, czy coś innego ?
  • 3959 / 148 / 0
Tego nie wiem ale setke spirytusu powinienes w alkoholowym dostac jak cos.
niedojebanie genetyczne
  • 492 / 16 / 25
Spiryt mam, tylko aceton lepszy. Jak nie znajde to zrobie tak. A priva dostaniesz boś miłośnik urki podobno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.