1Mozecie mi cos wiecej powiedziec ew jakies linki podac na temat FIM szukalem duzo ale nie znalazlem niczego wyczerpujacego temat. chcialem zastosowac ta metode zeby zmniejszyc roslinke da rade??
2mam zamiar nasionka potrzymac ze 2 dni na mokrej wacie i na spota bedzie dobrze??ochraniac je tymi butelkami czy nie?
(ogólnie na tej stronie mozna znaleźć pare fajnych pomocy naukowych)
2. Zawsze lepiej jest ochronić, tylko porób dziury żeby plant miał czym oddychać.
Sam mam zamiar wsadzać Passiona z salvia.com.pl, zobaczymy co z tego wyniknie :)
Pokój.
A co do wysadzania. nie mam mozliwosci trzymac roslinek w jakims boxie albo nawet na parapecie mam z tym ogolnie przypal w chui dlatego chcialem najpierw kielkowac na wacie az sie otworza i od razu na spota.dobrze bedzie czy lepiej od razu na spota??
Jean Cocteau
Cluuber pisze: yyy... a co się stanie jak się wsadzi kłem do góry ? ! ? ! ? ! nie wyjdzie na powieszchnie ? ? ? czy poprostu wyjdzie ale wolniej ? ? ?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.