Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 800 / 67 / 0
@pill
Weź tu nie pierdol, skoro mielona działa tak samo jak cała gałka, przynajmniej na części badanych. :)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 24 / 1 / 0
No ale na mnie nie działa ani taka ani taka, podziękował. Szkoda bo jest to tania rzecz i łatwo dostępna.

Wczoraj po tych dwóch mielonych z kamisa oprócz suchości w ryju która utrzymuje sie do teraz, nic innego nie wystąpiło.
  • 233 / 6 / 0
2 paczki mielonej powinny dawać konkretną fazę, mi tyle wystarcza do tripa 12h + 12h zejście.Ja zawsze do gałkiewicza jem trochę pieprzu, bo podobno zwiększa wchłanianie niektórych subst z ukł pokarmowego.
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nic ciekawego nie zrobila, kilka podejsc i tylko zawod, bo zawsze pozytywnie wkrecony bylem :)
  • 1 / / 0
witam mam pytanie zjadlem okolo 2 lyzeczki zmielonej galki czy odczuje jakies efekty po takiej ilosci??
  • 5299 / 104 / 0
Spytaj się gałki co ją jadłeś, skąd kto ma wiedzieć czy nie była stara, zwietrzała albo zwietrzała bo stara
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3955 / 147 / 0
albo jego stara zwietrzala, ze chce sie nacpac i mu lewy sort podrzucila.
niedojebanie genetyczne
  • 14 / / 0
Mielona od firmy na P, 10 gramów - 1 opakowanie na pusty żołądek. Działanie nieprzyjemne: fizyczne lekkie rozluźnienie, podobne do alkoholowego, "wąskie" spojrzenie. Psychicznie lekka poprawa humoru (nie nastroju), zamulenie. Byłem bardzo senny, obudziłem się ze straszną suchością w ustach i bebechy w stanie jak po libacji. Niby mala dawka i mielonej, ale raczej jestem niechętny do prób na tej substancji.
Uwaga! Użytkownik filip369 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 3 / 0
4 niezmielone gałki ze marketu lewiatan.
Efekty - jedynie piekące oczy, jakby zmęczone.
Receptory muszą przywyknąć? Dopiero drugi raz podziałał.
eksplodujące źrenice
  • 23 / 1 / 0
To będzie mój pierwszy post na forum, także witajcie! :)

gałki spróbowałem jakiś rok temu - wtedy zarzuciłem bodajże Prymat 10g i czułem się bardziej wyluzowany i w sumie nic poza tym, a dzień później był całkiem na przyjemnym luzie. Także w sumie mnie nie porwała wtedy.

Dopiero tydzień temu postanowiłem do niej wrócić...
Wziąłem 20g z Kamisa o godz: 17:20 i poszedłem grać w GTA V. Ok 19:30 zaczynało się z wolna wczytywać. Po 20:00 już czułem się trochę inaczej. W tym momencie wypiłem 2 piwa i naprawdę byłem i do dziś jestem w ciężkim szoku ale bawiłem się przednio. Czułem się jakbym był zjarany naprawdę genialnym zielskiem. alko musiało fajnie podbić działanie. To był naprawdę przegenialny trip: śmiechawa, mega dobry nastrój, mega pozytywna zmuła, lepszy odbiór muzyki i mega gastro :D Następny dzień na totalnym luzaku. Przewertowałem prawie wszystkie strony w temacie o gałce i byłem pełen zdziwienia, że dla ludzi dzień po to zwała. Ja się wtedy czuję naprawdę zajebiście. Kij z tym, że oczy czerwone i sucho. Grunt, że żyje się tak leciutko i przyjemnie i to jest naprawdę piękne! :D

Także mija dziś tydzień i przed chwilą poszło znowu 20g Kamisa. Liczę na co najmniej tak fajną zabawę jak tydzień temu :D Pozdro dla gałczących !
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.