Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 371 / 3 / 0
rygiel pisze:
Bez przesady z tą apstą. Porostu musisz zjechać jak najniżej z syropu i wtedy przejść, bo w przeciwnym razie będziesz jadł bunandol garściami. Bunando jest porostu dużo słabszy od metaxu
Dlatego taki pomysł z przechodzeniem na bunandol - uwazam za bzdure, mimo wielu głosów "ZA"
Spokojne i miarowe schodzenie z syropu wystarczy.
Na włsanym doswiadczeniu jade.
Mozna sie ze spokojem wyzerowac pod opieka psychiatry oczywiscie.
  • 64 / / 0
Niedzielny80. W przeciągu ostatnich 3 lat dwa razy przechodziłem z syropu na bunandol i robiłem to tak jak napisałem wcześniej za aprobatą lekarza.
Napisałem jak to wyglądało u mnie.
  • 64 / / 0
Julietta. Z bunandol jest dużo łatwiej się odtruć. Ja wróciłem na metax bo po bunandol czułem się porostu chujowo! I chodziłem wkurzony, a w mojej pracy nie mogłem sobie na to pozwolić
  • 443 / 54 / 0
@rygiel u nas proponują przechodzenie na Suboxon. Niby to prawie to samo co buprenorfina ale nie do końca bo suboxon ma blokera małej części. Tylko po podaniu pod językowym jak się czeka do rozpuszczenia tabletki to bloker mało się wchłania, wręcz wcale. Dodali to po to żeby ludzie nie brali dożylnie Suboxonu.
Parę osób znam co przeszło z metadonu na suboxon. Zaczynali od 12mg a teraz są na 4mg. Każdy jest inny więc inaczej przechodzi.
Może następnym razem jak będziesz próbować będzie już lepiej.
  • 570 / 8 / 0
http://i.imgur.com/MpeQ4Jb.jpg

mają zamiar leczyc takim mietkiem w polsce moze? to by byl szal przerabiac to na ifałki ciekawe jak tylko z rozpuszczalnoscią czy mozna robic sikiery podobne np do diazepamu 50-100mg w kilku centach :*)
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 371 / 3 / 0
a skad ty wynalazłes?
  • 570 / 8 / 0
googlowalem ogolnie info o programach subs gdzies tam heroina nawet jest dawana w kontrolwanych warunkach i wpadla mi w oko ta fotka z buteleczką mietka tab
Warszawski Cpun pisze:
  • 371 / 3 / 0
gdzie niby heroina jest dawkowana? i gdzie ten produkt wczesniejszy - w Polsce jest stosowany na programie? niemożliwe mi sie to wydaje
W Wielkiej Brytanii, Szwajcarii i Holandii farmaceutyczna postać heroiny jest stosowana w leczeniu osób silnie od niej uzależnionych i nie reagujących na zastępczą terapię metadonem. W Wielkiej Brytanii heroina (diamorfina) w postaci chlorowodorku, pod nazwą handlową Diagesil®, znajduje się w rejestrze dostępnych leków. Głównym wskazaniem do jej stosowania jest przewlekły ból u pacjentów będących w stanie agonalnym. W Polsce heroina :-D :-D :-D - i methadone w formie tabsów :nuts:
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2015 przez Julietta, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 570 / 8 / 0
wlasnie nie ma w polsce dlatego tak sobie zapytalem czy widzicie jakie kolwiek szanse wprowadzenia tego :)
a heroina chyba w Belgii jak sie nie mylę
Warszawski Cpun pisze:
  • 266 / 44 / 0
W Szwajcarii wiem, że swego czasu były programy heroinowe.
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.