Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 292 / 31 / 18
NieLubieZielska pisze:
jeżeli ktoś miał zapalenie ucha środkowego to na sto procent straci słuch po takiej zabawie?
Nie. Niektórym z zapaleniem ucha nic złego się nie stanie, podczas gdy inni, bez żadnych problemów ze słuchem jak na przykład ja przez kilkanaście dni będą się męczyć z piszczeniem oraz uczuciem wody za błoną bębenkową. Uwierz, wkurzające uczucie ...
NieLubieZielska pisze:
2 butle bitej śmietany z biedry na osobę starczą?
Mi już po niecałej butli było całkiem przyjemnie.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 1203 / 21 / 0
Nigdy nie waliłem z butli z bitą śmietaną lol ;)
Zawsze syfon, balonik + naboje a w plenerze tzw "cracker" - przydatna rzecz, mało miejsca zajmuje.

EDIT: Z tym uchem środkowym to nie wiem jak jest ale polecam przy częstym użyciu N2O suplementowanie witamin z grupy B, szczególnie B12 (nie wiem, gdzieś wyczytałem, że N2O "wypłukuje" z organizmu te właśnie witaminy. Źródła nie podam, nie pamiętam).
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1262 / 17 / 0
Ja podam w zeszycie od farmakologi mam napisane, że zaburza syntezę witaminy B12.
Ps. 4 bite śmietany starczyły dla jednej osoby na poziomie placebo, zaciemnienie obrazu i hihotanie. Gówno jednym słowem.

Nigdy więcej, straciłem 8 zł tyle powiem.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
Dupa tam, spróbuj jak będziesz miał okazję u kogoś nabić syfon nabojem, do balonika i najlepiej jakbyś był na peaku jakiegoś psajko.
Jebnie Cię tak, że się nie pozbierasz hehe ^^ no joke.
  • 141 / 1 / 0
"Legalność używania.
W Polsce podtlenek jest jest całkowiciek legalny, więc nie musiecie się bać, że jak ktoś przyjdzie na kontrolę to będą problemy :-)"

Dalej tak jest? I czy mam to rozumieć tak że jak wyjdę w sobotę w nocy na miasto/rynek do klubu i będę sprzedawać ludziom takie balony to niebiescy mogą co najwyżej obciągnąć mi balona? Wolę zapytać, bo polskie prawo jest dziwne :P

EDIT: Proszę o odpowiedź osoby która jest obeznana w temacie, a nie tylko "wydaje mi się", albo "jak pisze że legalne to legalne". Nie chciałbym się zdziwić.
Zkodzony w chuj Pozdrawiam.... ahhh te pomyły na życie po kodeinie :DD
no i w pizdu i wylądował
  • 1322 / 18 / 0
Jak z tymi crackerami? Łatwo kontrolować ładowanie balonów N2O czy nagle uwalnia się całe N2O z tego? Słyszałem również opinie, iż crackery potrafią odmrozić palce czy coś w ten desen, to prawda?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 394 / 5 / 0
Drogie teraz te bite śmietany , rekreacyjnie rzadko można sobie pozwolić , mało o tej substancji wiem , czytam obecnie wiele innych wątków i nie mogę przejrzeć tematu , ktoś jest w stanie powiedzieć czy wchodzi w interakcje z lekami antydepresyjnymi, neuroleptykami, benzodiazepinami ?
Jeszcze jedno raz w życiu zdarzyło mi się zażywać N2O będąc na 600 mg DXM przy wadze 60 kg także po jednej butli miałem totalny odlot ale w pojedynkę tego nigdy nie stosowałem , można to przedawkować i jakie są tego konsekwencje ? po czym poznać na jakim poziomie fazy się jest, coś charakterystycznego ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1857 / 66 / 80
Re: N2O
Nieprzeczytany post autor: Anon »
Jeżeli chcesz sprawdzić jak działa N2O to polecam kupić cracker i naboje z N2O. Nie jest to duży koszt, naboje są po kilkanaście złotych za 10szt. na allegro, cracker tez da sie kupić w PL, można też kupić dużą butle taką kuchenną do bitej śmietany. I cracker ii butla mają swoje plusy i minusy, butla jest nieporęczna ale dobrze można z niej cisnąć z tymi nabojami. Cracker jest poręczny i wygodnie mobilny ale można sobie łapy pomrozić łatwo. Jak sie bawisz w naboje to otwierasz je crackerem jeden po drugim, nie da sie zachować na tylu czujności żeby po przerobieniu kilkudziesięciu nie pomrozić sobie chociaż troszkę rąk. Ja miałem na dłoniach w niektórych miejscach takie przemrożenia jakbym sie poparzył miejscowo, ale to szybko przechodzi, 1-2dni i po fakcie.

Myśle że nie wchodzi w interakcję, N2O działa nietypowo jako dysocjant, do tego czas działania to max kilka minut, chyba że naprawdę umiejętnie to wdychasz to wtedy możesz trochę przedłużyć, ale to trzeba umieć.

Nie da się przedawkować, możesz najwyżej sie przewrócić na ziemię tracąc równowagę jeśli stoisz. Ale jeśli siedzisz to nie spotkałem się żeby mieć jakieś poważne oznaki przedawkowania.

Faza dzieli się na etapy, jest inna na poziomie jednego naboju (8g N2O) inna przy 2-3 nabojach naraz. Najwięcej przyjąłem 3 naboje, nie pamiętam czemu nie przyjąłem 4 naraz. Przy pojedynczym odczuwasz głównie lekką dysocjacje, heheszki lub poprawiony mocno nastrój i wzmocnione audio + lekką dylatacje czasu. Przy kilku nabojach (>16g N2O ) wszystkie efekty są wzmocnione, a audiofaza i dylatacja czasu wzrastają niesamowicie mocno. 10sekund działania odczuwasz jakby było to kilka minut w innym świecie pełnym dziwnych dźwięków.
  • 1322 / 18 / 0
Czyli ogólnie warto?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1203 / 21 / 0
Solo - nie. Z psychodelikami - tak.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.