Hej.
Wkrótce na Polskim rynku pojawi się najprawdopodobniej 2-A1MP. Posiadacie jakieś konkretne informacje o tej substancji? Mi się osobiście udało jedynie znaleźć krótką wzmiankę o tym narkotyku na forum bluelight.
Z stamtąd też zaczerpnąłem jego nazwę oraz wzór strukturalny.
Czy posiadacie jakieś informacje o aktywności i dawkowaniu tego związku? A być może ktoś z Was już się
z nim spotkał? Czy istnieją szansę, że będzie on podobny do metylonu (βk-MDMA)?
pozdro!
No ale mogłem dostać produkt z nieudanej syntezy, bo nie wyglądało to dobrze.
ze kolorowy krysztal - to dobry krysztal ;]
Chyba ze
to cos nowego - cos innego :nuts:
Sort byl beżowy troszke.
Tydzien wczesniej byl ciag 2 dniowy na 3mmc, 1g poszlo. Ale dietka dobra byla, wydaje mi sie ze tolerka nie miala wplywu, gdyby to bylo dobre po tych ilosciach juz cos bym poczul.
Szkoda, jadłem MDMA i metylon myslalem ze to sie wstrzeli moze jakos w metylon, taki troszke bardziej psychodeliczny albo pobudzajacy, tak to mi sie wydaje ze na noradrenaline za bardzo dziala, ale moze sie myle, wkoncu malo tego sprobowalem, ale jedyny efekt - cieplo kaze mi myslec ze pobudzilo to receptory adrenergiczne albo moze jakis nie psychoaktywny serotoninowy.
Z b-k bralem metylon, butylon, mefedron i 3-MMC. Czy to przypomina cokolwiek z wymienionych?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów