Hej.
Wkrótce na Polskim rynku pojawi się najprawdopodobniej 2-A1MP. Posiadacie jakieś konkretne informacje o tej substancji? Mi się osobiście udało jedynie znaleźć krótką wzmiankę o tym narkotyku na forum bluelight.
Z stamtąd też zaczerpnąłem jego nazwę oraz wzór strukturalny.
Czy posiadacie jakieś informacje o aktywności i dawkowaniu tego związku? A być może ktoś z Was już się
z nim spotkał? Czy istnieją szansę, że będzie on podobny do metylonu (βk-MDMA)?
pozdro!
No ale mogłem dostać produkt z nieudanej syntezy, bo nie wyglądało to dobrze.
ze kolorowy krysztal - to dobry krysztal ;]
Chyba ze
to cos nowego - cos innego :nuts:
Sort byl beżowy troszke.
Tydzien wczesniej byl ciag 2 dniowy na 3mmc, 1g poszlo. Ale dietka dobra byla, wydaje mi sie ze tolerka nie miala wplywu, gdyby to bylo dobre po tych ilosciach juz cos bym poczul.
Szkoda, jadłem MDMA i metylon myslalem ze to sie wstrzeli moze jakos w metylon, taki troszke bardziej psychodeliczny albo pobudzajacy, tak to mi sie wydaje ze na noradrenaline za bardzo dziala, ale moze sie myle, wkoncu malo tego sprobowalem, ale jedyny efekt - cieplo kaze mi myslec ze pobudzilo to receptory adrenergiczne albo moze jakis nie psychoaktywny serotoninowy.
Z b-k bralem metylon, butylon, mefedron i 3-MMC. Czy to przypomina cokolwiek z wymienionych?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.