Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Potwierdzam nieudana kuzynka 3mmc laczy je tylko zblizona nazwa...
Uwaga! Użytkownik mozliwosc1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Własnie odebrałem sobie 5g 3cmc i poszedł węgorz takie 200mg. Ciekawa bania jest, zwłaszcza ze mam dużą tolerkę na 3mmc bo walę to od ponad roku regularnie z przerwami max tydzien. 3cmc chciałem spróbować na "czysto" :D wiec odstawiłem 3mmc na 12 dni :D i powiem szczerze, że 3cmc ładnie mnie porobiło a byłem trochę sceptycznie nastawiony do tej substancji. Moim zdaniem jest o wiele ciekawsza niż 3mmc a może tak mi się wydaje bo 3mmc już mi się przejadło :D zobaczymy za kilka godzin jakie są efekty po większej ilości :)
"Ja jeszcze nigdy nie umarłem"
  • 5 / / 0
Po kilku godzinach wpierdalania zauważalna mniejsza moc i krótsze działanie ale dalej klepie więc jest pozytywnie. Giet zjedzony i jest dalsza chęć dorzucania :) jak na razie serce nie napierdala ostro, brak zmęczenia. Klamka trochę boli ale idzie wytrzymać :D Badamy dalej xD
  • 86 / / 0
Hehe tego nie testowałem , ale domniemam że pewnie jest podobne do 4-CMC tyle że może ciut słabsze..
  • 1854 / 217 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
Substancja słaba sądząc po ilości stron tematu. Szkoda kasy.
  • 5 / / 0
3cmc mniej "wymęcza" :D także kolejny plus.
  • 373 / 14 / 0
Też takie żrące jak 4cmc ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jakubwielki »
Zdecydowanie bardziej niszczy błonę śluzową niż 3mmc :/

scalono. lajt

Na pewno o wiele bardziej od 3mmc.
  • 259 / 39 / 0
Na ulicach dużo osób przestawia się właśnie na to. Sprzedają to jako mefke. Takie bardziej dopaminowe BMC. Na WM jest nawet dobry opis substancji. Po wejściu planowanej ustawy w życie nie będziecie mieć większego wyboru. Zostanie 3-CMC i kilka innych.
  • 137 / 10 / 0
czyli krótko mówiąc 3-CMC to keton inny w działaniu niż 4-CMC - 3-CMC to takie 4-BMC a 4-CMC to coś w stylu 4-MMC ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.